Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman biz sana liste atarız şimdiden sevdiğin türleri yazmaya başla
Ben gerilim-polisiye tarzı çok severim.
Jean Christophe Grange, Ahmet Ümit, Tess Gerritsen ve Agatha Christie kitaplarına bayılırım. Onun dışında psikolojik ve felsefi kitaplar da ilgimi çeker. Klasikleri de çok seviyorum ama bazılarını okuyamadım yalan yok. Çok ağdalı anlatımı sevmiyorum. Betimlemeler vs hoşuma gidiyor ama abartılı olunca sıkılıyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

O alınan kitapların okunması lazım çünkü
Ahaha aynen öyle başkanım. Bir arkadaşım tez döneminde, odaklanıp çalışamıyormuş. Dedim haftada 2-3 gün kütüphaneye gidelim birlikte. Ben de kitap okurum . Evde çok odaklanamıyorum ben de. Sürekli başka şeyler çıkıyor falan. İyi olur umarım.

Günaydın herkese

Çağrankaya Yaylası - Rize​

Çağrankaya Yaylası; İkizdere İlçesi'nde, 3.200 metre yüksekliktedir. Rize’nin en büyük yaylalarından olan bölgeye yılın her dönemi ilgi gösterilmektedir. Çağrankaya Yaylası adını çevresinde bulunan dik yamaçlı tepe ve uçurumlar sayesinde oluşan ses yankılarından almıştır. Elektrik ve telefon gibi altyapıya sahip olan Çağrankaya Yaylası'nda, bakkal, kasap bulunmakta ve kır kahvesi işletilmektedir.Rize'nin İkizdere İlçesi'nin 25 kilometre doğusunda bulunan yaylaya İkizdere, Çayeli, Güneysu ve Çamlıhemşin güzergahlarından gelen yolların birleştiği ana yoldan ulaşabilirsiniz.

Günaydınlar

Bitmeyecek Öykü yorumlaması dündü. Ben unuttum hepimiz unuttuk

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe

herkese günaydın

Günaydın ❤
Aferin bize

Günaydın

Günaydınnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…