- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Yayın evinden çok klasikleri ayırayım diyordum aslında yaBunu en son söyleyen arkadaş şu an yayın evine göre kitaplık almayı düşünüyor
Hoş geldiniz
Ayy ben iyi ki 30 demişim de ulaşabiliyorum. 2024 hedefimi 30’dan fazla söylerim amaBen delirerek 60 demişim, o anki akıl sağlığımın ilgili birimlerce sorgulanmasını talep ediyorum sevgili C Calcifer ve başdanışman C Capanin Gururu Teyom
O alınan kitapların okunması lazım çünküAyy ben iyi ki 30 demişim de ulaşabiliyorum. 2024 hedefimi 30’dan fazla söylerim ama.
O zaman biz sana liste atarızŞubatta Türkiyeye geleceğim. Bir valizi sadece kitap için ayıracağım sanırım
Ben gerilim-polisiye tarzı çok severim.O zaman biz sana liste atarızşimdiden sevdiğin türleri yazmaya başla
Ahaha aynen öyle başkanım. Bir arkadaşım tez döneminde, odaklanıp çalışamıyormuş. Dedim haftada 2-3 gün kütüphaneye gidelim birlikte. Ben de kitap okurumO alınan kitapların okunması lazım çünkü
herkese günaydınEki Görüntüle 3339057
Eki Görüntüle 3339058
Çağrankaya Yaylası - Rize
Çağrankaya Yaylası; İkizdere İlçesi'nde, 3.200 metre yüksekliktedir. Rize’nin en büyük yaylalarından olan bölgeye yılın her dönemi ilgi gösterilmektedir. Çağrankaya Yaylası adını çevresinde bulunan dik yamaçlı tepe ve uçurumlar sayesinde oluşan ses yankılarından almıştır. Elektrik ve telefon gibi altyapıya sahip olan Çağrankaya Yaylası'nda, bakkal, kasap bulunmakta ve kır kahvesi işletilmektedir.Rize'nin İkizdere İlçesi'nin 25 kilometre doğusunda bulunan yaylaya İkizdere, Çayeli, Güneysu ve Çamlıhemşin güzergahlarından gelen yolların birleştiği ana yoldan ulaşabilirsiniz.
Günaydınlar
Bitmeyecek Öykü yorumlaması dündü. Ben unuttum hepimiz unuttuk
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Günaydın ❤Eki Görüntüle 3339057
Eki Görüntüle 3339058
Çağrankaya Yaylası; İkizdere İlçesi'nde, 3.200 metre yüksekliktedir. Rize’nin en büyük yaylalarından olan bölgeye yılın her dönemi ilgi gösterilmektedir. Çağrankaya Yaylası adını çevresinde bulunan dik yamaçlı tepe ve uçurumlar sayesinde oluşan ses yankılarından almıştır. Elektrik ve telefon gibi altyapıya sahip olan Çağrankaya Yaylası'nda, bakkal, kasap bulunmakta ve kır kahvesi işletilmektedir.Rize'nin İkizdere İlçesi'nin 25 kilometre doğusunda bulunan yaylaya İkizdere, Çayeli, Güneysu ve Çamlıhemşin güzergahlarından gelen yolların birleştiği ana yoldan ulaşabilirsiniz.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
GünaydınEki Görüntüle 3339057
Eki Görüntüle 3339058
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
GünaydınnnEki Görüntüle 3339057
Eki Görüntüle 3339058
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?