Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi akşamlaaar nerelerdesiniz hu huuu

Ben bu hafta kızımın doğum günü hazırlıkları ve küçük bebişimin hastalanması sebebiyle ders çalışmaya ara verdim. O ara da böyle çıtır çerez okurken gülümseyeceğim romantik bi kitap okumak istedim. Bay Yanlış Numara diye bir kitaba başladım. Okuması kolay, tahmin edilebilir ama okurken gülümsediğim heyecanlı flörtöz bir kitap

Kararlılık desen var fnmdnd bugünün ganimetleri. Birini psikolog önerdi ama o sayılmaz. Diğerini de japon edebiyatını merak ettiğim için aldım
Eki Görüntüle 3339519
İnsanlığımı yitirirken baya depresif bir kitapç iki kitap o kadar zıt ki
ilk önce depresyona girmsonra diğer kitapla depresyondan çık

İnsanlığımı yitirirken baya depresif bir kitapç iki kitap o kadar zıt ki
ilk önce depresyona girmsonra diğer kitapla depresyondan çık
İşte okumuş psikolog kadın depresyondan çıkmalık kitap önermiş. Diğeri de benim seçimim dmdmdm hamilelik istiyorum yakın zamanda. Ebeveynlikle alakalı okuman gereken bir kitap diye önerdi

Doğançay Şelalesi - Sakarya​

Doğançay Şelalesi, deniz seviyesinden 600 metre yüksekliktedir. Şelaleye giden yol, yürüyüş-trekking parkuru olarak da kullanılmaktadır. Sakarya’da görülebilecek yerler listesinde ilk sıralardadır. Bozulmamış doğasıyla ziyaretçilerine görsel bir şölen sunmaktadır.

Günaydınlar

Ortak okuyan kitabını okuyan var mı? (AŞKIN CELLADI)

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe

Günaydın ben okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…