Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
enişteye laf yok. tak diye alıyor istediğin seriyi

Belki de aldığı kitaba başlamadığım içindir

Bu arada Kayıp Zamanın İzinde serisiyle eşim tanıştırdı beni. 7 serilik kitabın 6. alıp okumamı istemişti. Ben de 30 sayfa okudum kızlara sordum dediler bırak o kitabı o seri . Elindeki de 6. kitap

Aşkın Celladı 'nı okuyan arkadaşlarımdan birşey rica edebilir miyim ilk hasta öyküsünden sonra kitap kaç sayfa kalıyor. Şuan 2. Öyküdeyim de acaba ay sonuna kitabı yetiştirebilir miyim diye telaşa düştüm uygulamadan okuduğum için sayfa sayılarını bilemiyorum

nasıl da 6 dan başlatmış

başganım birileriyle durgun don ve swannların tarafını da konuştuk sanki

yok onlar bende yok katılmayacağım
Swanların tarafına ben başladım 40 50 sayfa anca okudum ama heralde. Ya aslında kitap güzel, dili ağır değil ama paragraf yok. O yüzden yoruyo insanı. Bende ders çalıştığım için okuyamadım yoksa okurdum bence

ben de önce biraz yorum videosu izleyip yorum okuyacağım. cesaret edersem belki aralıkta

ben de önce biraz yorum videosu izleyip yorum okuyacağım. cesaret edersem belki aralıkta
Önce yorum izleyip okumak büyüyü bozuyor gibi geliyor bana. Uzun zamandır arka kapak tanıtımlarını bile okumuyorum. Bazı kitaplara içeriği hakkında hiçbir bilgim olmadan başlıyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor artık.

Eki Görüntüle 3340902 iyi akşamlar kitabımda 50. Sayfadayım. Değişik güzel bir anlatımı var, sevdim ben keyifli okumalar dilerim herkese❤ (aşkın celladı nı da uygulamadan okuyorum)
Yazarın başka bi kitabı sepetimdeydi, dilinden emin olamadığım için çıkarıp duruyordum. Alayım ben de

Eki Görüntüle 3340902 iyi akşamlar kitabımda 50. Sayfadayım. Değişik güzel bir anlatımı var, sevdim ben keyifli okumalar dilerim herkese❤ (aşkın celladı nı da uygulamadan okuyorum)
Yalın Tutku'yu okudum ben de. Üslubu güzel ama bütün kitaplarını almalıyım diyeceğim kadar değil. Sırf Nobel aldığı için merak etmiştim

Bu seri için civcivin dediği daha mantıklı
Baya ağır bir seri

ben de tam tersi iyice yoruma boğulup öyle başlıyorum. hatta spoiler almayı bile seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…