- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
enişteye laf yok. tak diye alıyor istediğin seriyiDune elimde süründü çünkü ne zaman okumaya başlasam eşimin muhabbet edesi tutuyor. abartısız bir saat tutuyor beni. dün isyan ettim bırak şunu bitireyim diye
enişteye laf yok. tak diye alıyor istediğin seriyi
Darısı başımaYıllık hedefim bitti
nasıl da 6 dan başlatmışBelki de aldığı kitaba başlamadığım içindir
Bu arada Kayıp Zamanın İzinde serisiyle eşim tanıştırdı beni. 7 serilik kitabın 6. alıp okumamı istemişti. Ben de 30 sayfa okudum kızlara sordum dediler bırak o kitabı o seri . Elindeki de 6. kitap
Troledi beni resmennasıl da 6 dan başlatmış
Gerçekten öyle, tebrik ederim efendimBeni tebrik etmen lazım. Senin kitaplarını senden iyi biliyorum
Swanların tarafına ben başladımbaşganım birileriyle durgun don ve swannların tarafını da konuştuk sanki
yok onlar bende yok katılmayacağım
ben de önce biraz yorum videosu izleyip yorum okuyacağım. cesaret edersem belki aralıktaSwanların tarafına ben başladım40 50 sayfa anca okudum ama heralde. Ya aslında kitap güzel, dili ağır değil ama paragraf yok. O yüzden yoruyo insanı. Bende ders çalıştığım için okuyamadım yoksa okurdum bence
Önce yorum izleyip okumak büyüyü bozuyor gibi geliyor bana. Uzun zamandır arka kapak tanıtımlarını bile okumuyorum. Bazı kitaplara içeriği hakkında hiçbir bilgim olmadan başlıyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor artık.ben de önce biraz yorum videosu izleyip yorum okuyacağım. cesaret edersem belki aralıkta
Yazarın başka bi kitabı sepetimdeydi, dilinden emin olamadığım için çıkarıp duruyordum. Alayım ben deEki Görüntüle 3340902 iyi akşamlarkitabımda 50. Sayfadayım. Değişik güzel bir anlatımı var, sevdim ben keyifli okumalar dilerim herkese❤ (aşkın celladı nı da uygulamadan okuyorum)
Yalın Tutku'yu okudum ben de. Üslubu güzel ama bütün kitaplarını almalıyım diyeceğim kadar değil. Sırf Nobel aldığı için merak etmiştimEki Görüntüle 3340902 iyi akşamlarkitabımda 50. Sayfadayım. Değişik güzel bir anlatımı var, sevdim ben keyifli okumalar dilerim herkese❤ (aşkın celladı nı da uygulamadan okuyorum)
Bu seri için civcivin dediği daha mantıklıÖnce yorum izleyip okumak büyüyü bozuyor gibi geliyor bana. Uzun zamandır arka kapak tanıtımlarını bile okumuyorum. Bazı kitaplara içeriği hakkında hiçbir bilgim olmadan başlıyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor artık.
ben de tam tersi iyice yoruma boğulup öyle başlıyorum. hatta spoiler almayı bile seviyorumÖnce yorum izleyip okumak büyüyü bozuyor gibi geliyor bana. Uzun zamandır arka kapak tanıtımlarını bile okumuyorum. Bazı kitaplara içeriği hakkında hiçbir bilgim olmadan başlıyorum. Öyle daha hoşuma gidiyor artık.
Aa bende de var bu üçü, okuyabilirsem ben de katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?