Aslında yazım tarzını herkesin seveceğini düşünmüyorum ama ben sevdim. yine de bir şans verebilirsinYazarın başka bi kitabı sepetimdeydi, dilinden emin olamadığım için çıkarıp duruyordum. Alayım ben de
Bana hediye gelen bir kitap.yazarın diğer kitaplarını da okumak isterimYalın Tutku'yu okudum ben de. Üslubu güzel ama bütün kitaplarını almalıyım diyeceğim kadar değil. Sırf Nobel aldığı için merak etmiştim
Çok teşekkür ederim hepinize iyi akşamlarEki Görüntüle 3340507
Şahinkaya Kanyonu - Samsun
Kızılırmak üzerine kurulu olan Altınkaya Baraj Göleti üzerinde bulunan ve Vezirköprü’ye 13 km uzaklıkta bulunan Şahinkaya Kanyonu Altınkaya Barajının en derin yeri olma özelliği ile dikkat çekmektedir. Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan kanyon, Kızılırmak’ın turkuaz rengi sularının üzerinde göz kamaştırmakta ve heybetiyle görenleri büyülemektedir.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutlarım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
X xnobodyx
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@yosunlukek
Nowaybabe
Oh ne güzelGelecek perşembe benim manzara
Ilk bölüm 84 sayfa, kitabın tamamı 312 sayfaAşkın Celladı 'nı okuyan arkadaşlarımdan birşey rica edebilir miyimilk hasta öyküsünden sonra kitap kaç sayfa kalıyor. Şuan 2. Öyküdeyim de acaba ay sonuna kitabı yetiştirebilir miyim diye telaşa düştüm uygulamadan okuduğum için sayfa sayılarını bilemiyorum
Teşekkür ederimOh ne güzelDiger arkadaşlarım deneme gözetmenligini sevmiyor, sıkılıyoruz diyorlar ama ben çok seviyorum çünkü kitap okuyabiliyorum
Ilk bölüm 84 sayfa, kitabın tamamı 312 sayfa
Ne kitap okunur burada
Gel birlikte okuruzNe kitap okunur burada
Post-itten tanıdım sen olduğunu
Nasıl okuyayım mı? Darlar mı beni ChristopheJean Christophe 2 bugün bitmişti. Şu an okuduğum kitap yok. Yarın okumal için kitap seçersem paylaşırım.
post itler benden sorulurPost-itten tanıdım sen olduğunu.
Son sayfalar ağır geldi bana. Yaptı yine ChristopheluğunuNasıl okuyayım mı? Darlar mı beni Christophe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?