Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

herkese günaydın

Senin okumana göre iyiymiş arkadaşım. Ya ben? Aldığım 150 küsür kitaba rağmen bu sene 26 tanecik okumuşum. Elimdekilerin %10’u falan yapıyor bu
Sende geleceğe yatırım yapmışsın sonuçta onları da elbet okuyacaksın. Okuyacaksın değil mi
Bu dediğin için 1000k çok iyi aslında. Bak defter her an yanında olmaz ama uygulama hep cebinde açar bakarsın kitaplığına eklemiş misin daha önce okumuş musun toplam hangi yıl kaç kitap okumuşsun. Hepsini o programdan yapabilirsin

Okuyacağım umarım

Evet 1000K bu konuda çok iyi. Ama ben geçen sefer ona bakmayıp “bende yok, eminim” diye aynı kitaptan bir tane daha aldım .

Ama son zamanlarda çiftlemişim bazı kitapları nerden aldığımı da hatırlayamıyorum
Bu sene ortak okumalar hariç kitap alasım yok
Ya da düzgün bir listeleme işine girmem gerek
Ben de yavaş yavaş 1000k ekleyim diyorum kitapları

Ama son zamanlarda çiftlemişim bazı kitapları nerden aldığımı da hatırlayamıyorum
Bu sene ortak okumalar hariç kitap alasım yok
Ya da düzgün bir listeleme işine girmem gerek
Birisi kitap alasım yok diyorsa en çok kitabı o alıyor anlaşılan

Okuyacağım umarım

Evet 1000K bu konuda çok iyi. Ama ben geçen sefer ona bakmayıp “bende yok, eminim” diye aynı kitaptan bir tane daha aldım .
1000k güzelliği. aynısından almana izin vermiyor
Ben de yavaş yavaş 1000k ekleyim diyorum kitapları
başganım nasıl sabırlısın. benim sipariş onaylandığı an ekliyorum okunacaklara. üstelik 3 kitap uygulaması kullanıyorum

1000k güzelliği. aynısından almana izin vermiyor

başganım nasıl sabırlısın. benim sipariş onaylandığı an ekliyorum okunacaklara. üstelik 3 kitap uygulaması kullanıyorum
En kötüsü ne biliyor musun 2022 yılında aldığım kitaplara tarih atmamışım

Günaydın
Madem o kadar kitap almışsınız hedefler ne durumda o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…