Ben de Kitapyurdu Kütüphaneme yüklüyorum, aynı kitapları almayayım diye
Ben bile korktum ya, çok şükür aminKüçük çaplı kalp krizi geçiriyordum az önce. Hediye gelen kitaplardan birini daha önce aldığımı düşünmüştüm ki sadece kapak renkleri ve tasarımı aynıymış
enişteyi de kendine benzettiBen almıyorum eşim alıyor
enişteyi de kendine benzetti
Ayy benimki çok garip hayatta kalma hikayeleri okuyor bu ara. Kurgu okuyamıyormuş beyim, sinema gibi bir sanat varken kurgu okumak gereksizmiş, kurgu isteyen film izlesinmişBir de okutabilsem çok daha iyi olacak
daya savaş ve tarih kurgularını. benimki de onları okuyor sadeceBir de okutabilsem çok daha iyi olacak
Inşallah diyelim sayımız çoğalsınBir de okutabilsem çok daha iyi olacak
Kameraya barkod okutarak mı?265 tane kitabımı 1000k kaydettim
AynenKameraya barkod okutarak mı?
Bu nasıl bir güzellik böyleSaatlerdir ortada yok. Kitaplarin arkasininda uyumayi akil etmis
Allah aşkına kitapları boy sırasına göre diz nolur. Anksiyetem tuttuSaatlerdir ortada yok. Kitaplarin arkasininda uyumayi akil etmis
Vaktim yokAllah aşkına kitapları boy sırasına göre diz nolur. Anksiyetem tuttu
Bende Barkod okuma olmadı. Ekranı açtım kapat yazdı ben de kapattımAynenoğlumla birlikte yaptık. Ona öğrettim o kaydetti
gidip bakayım265 tane kitabımı 1000k kaydettim
hadi tekrar deneAllah beni kahretmesinKamera iznini açmamışım o yüzdenmiş Eki Görüntüle 3348277
Bu kadar kitabı deftere yazdım ben de olmuyor diye
Bende Barkod okuma olmadı. Ekranı açtım kapat yazdı ben de kapattım
Olsun o da hatıra kalırAllah beni kahretmesinKamera iznini açmamışım o yüzdenmiş Eki Görüntüle 3348277
Bu kadar kitabı deftere yazdım ben de olmuyor diye
Oldu oldugidip bakayım
hadi tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?