- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Ben yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorumÇok kitap var çok zahmetli
Hahahahha evet almak için iki yeni kitap belirledim bile bugün o mesajdan sonra
Bu çok mantıklı. Akşam başlayayım bunaBen yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorum. Bana çok zevkli geliyor.
Onu da denedim ama bazı kitaplarımı orda bulamayınca hevesim kaçmıştıBen yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorum. Bana çok zevkli geliyor.
Sende geleceğe yatırım yapmışsın sonuçtaonları da elbet okuyacaksın. Okuyacaksın değil mi
Bu dediğin için 1000k çok iyi aslında. Bak defter her an yanında olmaz ama uygulama hep cebinde açar bakarsın kitaplığına eklemiş misin daha önce okumuş musuntoplam hangi yıl kaç kitap okumuşsun. Hepsini o programdan yapabilirsin
Evet teknoloji çok büyük kolaylık aslında ama işte akla gelinceBen yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorum. Bana çok zevkli geliyor.
Estağfurullah, ben her işin kolayını bulan tembellerdenim sadeceEvet teknoloji çok büyük kolaylık aslında ama işte akla gelinceYaşlandım mı nedir
Hangi kitabını okuyorsun? Ben sadece ortak okuma olan Cam Çocuk'u aldım o yazardan.Sanırım Jodi Picoult'un 4-5 kitabını okumuşumdur ama en karmaşık olanını buldum. Okuyanlar bilir zaten her kitabında farklı farklı kişilerin gözünden anlatır kitabı ama burada o kadar çok karakter koymuş ki beynim döndü. 2.bölüme kadar böyle gidiyormuş
Bir Daha Bak. Cam Çocuk'u çok sevmiştim, yazarın kitapları genelde benzer konularda oluyordu ama Bir Daha Bak'ta hayalet avına çıktık şu an ben de anlamadım nereye gidiyoruzHangi kitabını okuyorsun? Ben sadece ortak okuma olan Cam Çocuk'u aldım o yazardan.
yazar çok popüler ve çok okunan biriymiş. cam çocuğa kadar haberim yoktu ki tesadüfen cam çocuktan önce birkaç kitabını aldım. dili zor mu?Sanırım Jodi Picoult'un 4-5 kitabını okumuşumdur ama en karmaşık olanını buldum. Okuyanlar bilir zaten her kitabında farklı farklı kişilerin gözünden anlatır kitabı ama burada o kadar çok karakter koymuş ki beynim döndü. 2.bölüme kadar böyle gidiyormuş
Yokk ben çok seviyorum kitaplarını. Cam Çocuk'ta konusu itibariyle tıbbi terimler de var ama fizyoloji okuyormuşsun gibi hissettirmiyor tabii. Dili zor değil, birkaç kişinin dilinden yazdığı için içine çekiyor aksineyazar çok popüler ve çok okunan biriymiş. cam çocuğa kadar haberim yoktu ki tesadüfen cam çocuktan önce birkaç kitabını aldım. dili zor mu?
çok sağ ol canım benim bildiğim iyi oldu. bikaç kitabını daha alacaktımYokk ben çok seviyorum kitaplarını. Cam Çocuk'ta konusu itibariyle tıbbi terimler de var ama fizyoloji okuyormuşsun gibi hissettirmiyor tabii. Dili zor değil, birkaç kişinin dilinden yazdığı için içine çekiyor aksine
çok sağ ol canım benim bildiğim iyi oldu. bikaç kitabını daha alacaktım
Yasaklı olmasan daha çok alırdın, o yüzden sana yasak yine de125 tane almışım bu yılBana söylenirken benden çok almışın
Ben de Kitapyurdu Kütüphaneme yüklüyorum, aynı kitapları almayayım diyeBen yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorum. Bana çok zevkli geliyor.
bikaç kitabında da tedarik sıkıntısı var maalesefEki Görüntüle 3348118
Bende şunlar var, en sevdiğim Kız Kardeşim İçin olandı filminde de aynı şekilde çok ağlamıştımsonra Cam Çocuk, Küçük Muazzam Şeyler geliyor. Abra Kadabra'yı niyeyse aklımda yer ettiremedim pek.
Yasaklı olmasan daha çok alırdın, o yüzden sana yasak yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?