Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben yeni kitap aldığımda kameradan barkodunu okutarak 1000kitap’ta kütüphaneme ekliyorum . Bana çok zevkli geliyor.
Evet teknoloji çok büyük kolaylık aslında ama işte akla gelince Yaşlandım mı nedir

Sanırım Jodi Picoult'un 4-5 kitabını okumuşumdur ama en karmaşık olanını buldum. Okuyanlar bilir zaten her kitabında farklı farklı kişilerin gözünden anlatır kitabı ama burada o kadar çok karakter koymuş ki beynim döndü. 2.bölüme kadar böyle gidiyormuş

Hangi kitabını okuyorsun? Ben sadece ortak okuma olan Cam Çocuk'u aldım o yazardan.

Hangi kitabını okuyorsun? Ben sadece ortak okuma olan Cam Çocuk'u aldım o yazardan.
Bir Daha Bak. Cam Çocuk'u çok sevmiştim, yazarın kitapları genelde benzer konularda oluyordu ama Bir Daha Bak'ta hayalet avına çıktık şu an ben de anlamadım nereye gidiyoruz

yazar çok popüler ve çok okunan biriymiş. cam çocuğa kadar haberim yoktu ki tesadüfen cam çocuktan önce birkaç kitabını aldım. dili zor mu?

yazar çok popüler ve çok okunan biriymiş. cam çocuğa kadar haberim yoktu ki tesadüfen cam çocuktan önce birkaç kitabını aldım. dili zor mu?
Yokk ben çok seviyorum kitaplarını. Cam Çocuk'ta konusu itibariyle tıbbi terimler de var ama fizyoloji okuyormuşsun gibi hissettirmiyor tabii. Dili zor değil, birkaç kişinin dilinden yazdığı için içine çekiyor aksine

çok sağ ol canım benim bildiğim iyi oldu. bikaç kitabını daha alacaktım

çok sağ ol canım benim bildiğim iyi oldu. bikaç kitabını daha alacaktım

Bende şunlar var, en sevdiğim Kız Kardeşim İçin olandı filminde de aynı şekilde çok ağlamıştım sonra Cam Çocuk, Küçük Muazzam Şeyler geliyor. Abra Kadabra'yı niyeyse aklımda yer ettiremedim pek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…