Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız Kardeşim İçin'i de okusan ya
Okunacak o kadar.çok kitap var ki. Hepsini birden okumak istiyorum

Ben bunları alırken burada paylaşmıştım. Aldığımda fiyatlar baya uyfigundı 40 - 55 bandındaydı. Şimdi fiyatlarını görünce bir miktar üzüldüm

seneye de bu sene aldıklarımız için üzüleceğiz...

hani türkiyedeki sitelerin uzantısı yani linklerin sonu tr oluyo ya. sizinki de olduğunuz ülkenin uzantısıysa para birimi değişiyordur belki.

Yok de degil uzantim. Ayarlarimda dil de para birimide tr ve tl. Odemeye gidince otomatik euro oluyor. Birde ornegin 4300 e kitap almisim,satil al a tiklayinca once 5800 oluyor ode diyince euro

Yok de degil uzantim. Ayarlarimda dil de para birimide tr ve tl. Odemeye gidince otomatik euro oluyor. Birde ornegin 4300 e kitap almisim,satil al a tiklayinca once 5800 oluyor ode diyince euro
müşteri hizmetlerine bir ulaşmayı deneyin bakalım ne diyolar.

merhaba gruna dahil olabilmek için ne yapmam gerekiyor. 2 cocugum var büyük 7 yasinda son 2 3 aydır geriye bir baktim ki 7 senedir cocuklara faydali olabilmek için okumuşum sadece ..
kendime hemen 5 6 kitap siparis ettim hepsini 2 3 haftada bitirdim zaten oyle ozlemisim ki kendi zevkim icin kitap okumayi yeni senede de böyle bir gruba dahil olursam daha keyifli olur diye düşündüm.

Hoş geldiniz grubun ilk sayfasında kurallar yazıyor, okuduktan sonra sizi grubumuzun medarı iftiharı C Capanin Gururu Teyom a yönlendirelim

Hoş geldiniz

Hoşgeldiniz. Hafta sonu buralar biraz boş oluyor. Aktif olarak grupta olup bildirim yapmanız gerekiyor . İlla etiket listesine katılmanızı gerek yok her zaman gelebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…