Okunacak o kadar.çok kitap var ki. Hepsini birden okumak istiyorumKız Kardeşim İçin'i de okusan ya
seneye de bu sene aldıklarımız için üzüleceğiz...Okunacak o kadar.çok kitap var ki. Hepsini birden okumak istiyorum
Ben bunları alırken burada paylaşmıştım. Aldığımda fiyatlar baya uyfigundı 40 - 55 bandındaydı. Şimdi fiyatlarını görünce bir miktar üzüldüm
uzantıdan dolayı mı acaba?Kitapyurdu galiba bitti artik benim icin.
Odeme kismina gecince euro ya ceviriyor. Sinir oldum
Uzanti derken?uzantıdan dolayı mı acaba?
hani türkiyedeki sitelerin uzantısı yani linklerin sonu tr oluyo ya. sizinki de olduğunuz ülkenin uzantısıysa para birimi değişiyordur belki.Uzanti derken?
hani türkiyedeki sitelerin uzantısı yani linklerin sonu tr oluyo ya. sizinki de olduğunuz ülkenin uzantısıysa para birimi değişiyordur belki.
müşteri hizmetlerine bir ulaşmayı deneyin bakalım ne diyolar.Yok de degil uzantim. Ayarlarimda dil de para birimide tr ve tl. Odemeye gidince otomatik euro oluyor. Birde ornegin 4300 e kitap almisim,satil al a tiklayinca once 5800 oluyor ode diyince euro
ben bunu geçen hafta okudum 2 günde güzeldi
Hoş geldinizmerhaba gruna dahil olabilmek için ne yapmam gerekiyor. 2 cocugum var büyük 7 yasinda son 2 3 aydır geriye bir baktim ki 7 senedir cocuklara faydali olabilmek için okumuşum sadece ..
kendime hemen 5 6 kitap siparis ettim hepsini 2 3 haftada bitirdim zaten oyle ozlemisim ki kendi zevkim icin kitap okumayiyeni senede de böyle bir gruba dahil olursam daha keyifli olur diye düşündüm.
Hoşgeldinizben bunu geçen hafta okudum 2 günde güzeldihemen bitiyor
Hoş geldinizmerhaba gruna dahil olabilmek için ne yapmam gerekiyor. 2 cocugum var büyük 7 yasinda son 2 3 aydır geriye bir baktim ki 7 senedir cocuklara faydali olabilmek için okumuşum sadece ..
kendime hemen 5 6 kitap siparis ettim hepsini 2 3 haftada bitirdim zaten oyle ozlemisim ki kendi zevkim icin kitap okumayiyeni senede de böyle bir gruba dahil olursam daha keyifli olur diye düşündüm.
Hoşgeldiniz. Hafta sonu buralar biraz boş oluyor. Aktif olarak grupta olup bildirim yapmanız gerekiyor . İlla etiket listesine katılmanızı gerek yok her zaman gelebilirsinizmerhaba gruna dahil olabilmek için ne yapmam gerekiyor. 2 cocugum var büyük 7 yasinda son 2 3 aydır geriye bir baktim ki 7 senedir cocuklara faydali olabilmek için okumuşum sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?