- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
merhaba hoşgeldinizmerhaba gruna dahil olabilmek için ne yapmam gerekiyor. 2 cocugum var büyük 7 yasinda son 2 3 aydır geriye bir baktim ki 7 senedir cocuklara faydali olabilmek için okumuşum sadece ..
kendime hemen 5 6 kitap siparis ettim hepsini 2 3 haftada bitirdim zaten oyle ozlemisim ki kendi zevkim icin kitap okumayiyeni senede de böyle bir gruba dahil olursam daha keyifli olur diye düşündüm.
Nasıl gidiyor. Ben üç gündür başlayamadım
Kitap beklediğimden iyi çıktı benim için. Okuması çok keyifliNasıl gidiyor. Ben üç gündür başlayamadım
Şimdilik Güzel beğendim ben. Diğer iki kitabını da almayı düşünüyorum.Nasıl gidiyor. Ben üç gündür başlayamadım
Onlar satışta mı? Hangileriydi bir deŞimdilik Güzel beğendim ben. Diğer iki kitabını da almayı düşünüyorum.
Kaderin Kızı ve Sararmış Bir Fotoğraf.Kaderin Kızının baskısı var ama diğerinin yok.Onlar satışta mı? Hangileriydi bir de
sararmış bir fotoğrafı aylardır arıyorumKaderin Kızı ve Sararmış Bir Fotoğraf.Kaderin Kızının baskısı var ama diğerinin yok.
P.C Cast Gece Evi'nin yazarı mıydı?Cuma nişanlım geldi, onunla takılıyorduk giremedim foruma. Alkolü de fazla kaçırmışız, dün tüm günüm mahvoldu. Mide bulantısı, baş ağrısı, baş dönmesi derken tüm gün uyudum. Dün iki paket kargom geldi, onları bile ta gece açtım. Normalde çok sabırsızımdır, paketler gelir gelmez açarım, bazen karşıdaki markete falan bırakırlar ben okuldayken, teslim alınca asansörde açarım. Geceye kadar paket açmak için beklemek bile ne kadar hasta olduğumun kanıtı bence . 4 tane daha gelecek ama bebeklerimi bir paylaşayım .
Eki Görüntüle 3349494
Aralık ayının son haftasında belirleriz
Gelince haber ver yaptım Can yayınlarından. Baskıya girer umarım. Seversem diğer kitapları alırım demiştim. Keşke hepsini bir sipariş verseymişim geçen senesararmış bir fotoğrafı aylardır arıyorum
Eveet, bu da Tanrıça serisinin 2. kitabı ama ilkini okumadan seveceğime eminimP.C Cast Gece Evi'nin yazarı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?