- 25 Eylül 2021
- 107
- 408
- 33
- 38
Hoşgeldinizbir de kitap arayan varsa bir kimya meselesine bir baksın derim son okuduklarim icinde en keyifli olaniydi :)
Neye göre sıralama yapacaksınız? İçlerinden en sevdiğim otomatik portakal
Karar veremediğim için yazdım. Distopya sevmiyorum aslında. Sineklerin Tanrısı da zor bitti. Ilk yüz sayfa çok süründü bitsin dedim bitirdim dün. Bunları da merak ediyorum ödünç aldım aradan çıksınlar dedim.Neye göre sıralama yapacaksınız? İçlerinden en sevdiğim otomatik portakal
Pöfff
Kırmızı pazartesiyle başlayacaktım puhaahah tmmPöfff
Otomatik portakal ve kırmızı pazartesi en sona
Başka kitabın yok mu?Kırmızı pazartesiyle başlayacaktım puhaahah tmm
Kırmızı pazartesi o kadar ki okunmasın diyorsun yaniBaşka kitabın yok mu?
Klasikler var hala okumadım o aldıklarımı en fazla 10 tane okudum incelerden defiller mefiller hep duruyoBaşka kitabın yok mu?
Kırmızı pazartesi o kadar ki okunmasın diyorsun yanibence de haklısın.
Okuma diyoruz okumaaaaKlasikler var hala okumadım o aldıklarımı en fazla 10 tane okudum incelerden defiller mefiller hep duruyo
ben kırmızi pazartesiylr basliyim kesin bayılırım
Bu sorunun sonrasında ne geleceğini hepimiz biliyoruzBaşka kitabın yok mu?
Bence de ilk okuma en azındanKırmızı pazartesi o kadar ki okunmasın diyorsun yanibence de haklısın.
ay allahım şu son haftalar kolayca hayırlısıyla geçsin inşallahAralık ayının son haftasında belirleriz
ben bayağı oldu alalı ama ta o zaman bile yoktu onun baskısı.Gelince haber ver yaptım Can yayınlarından. Baskıya girer umarım. Seversem diğer kitapları alırım demiştim. Keşke hepsini bir sipariş verseymişim geçen sene
en önce o minik parmakları ye
sineklerin tanrısı bittiğinde çok sevinmiştim. sonunda bitti diyeKarar veremediğim için yazdım. Distopya sevmiyorum aslında. Sineklerin Tanrısı da zor bitti. Ilk yüz sayfa çok süründü bitsin dedim bitirdim dün. Bunları da merak ediyorum ödünç aldım aradan çıksınlar dedim.
Ay di mi ya sevmedim ben deay allahım şu son haftalar kolayca hayırlısıyla geçsin inşallah
ben bayağı oldu alalı ama ta o zaman bile yoktu onun baskısı.
sineklerin tanrısı bittiğinde çok sevinmiştim. sonunda bitti diye
nadir kitapta ikinci el var ama güvenemedim. Daha önce hiç almadım da ordanay allahım şu son haftalar kolayca hayırlısıyla geçsin inşallah
ben bayağı oldu alalı ama ta o zaman bile yoktu onun baskısı.
sineklerin tanrısı bittiğinde çok sevinmiştim. sonunda bitti diye
bende inanilmaz anlamsiz bulmuştum hala neden bu kadar çok satılıyor benim anlamadığım edebi ne var acaba diye merak ediyorum hattaKırmızı pazartesi o kadar ki okunmasın diyorsun yanibence de haklısın.
Bizin Jean Christophe'nin 2. Kitabı yoktuç onda öyle yapmış basılmıştı.Gelince haber ver yaptım Can yayınlarından. Baskıya girer umarım. Seversem diğer kitapları alırım demiştim. Keşke hepsini bir sipariş verseymişim geçen sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?