Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi aksamlar ...bütün hosgeldin mesajları icin teşekkür ederim . Dün basladigim tas kagit makas i bugun bitirdim.Alice feeneyin tas kağıt makasıni...sonu beni sasirtti hmm kesin kocasi kesin karisi kesin o arkadas derken sonuc bambaska bisey cikti ilk defa şaşırdım tabsiye ederim. hemen diger kitabi ne yaptığıni biliyoruma basladim o da güzel gidiyor tavsiye ederim

Neye göre sıralama yapacaksınız? İçlerinden en sevdiğim otomatik portakal
Karar veremediğim için yazdım. Distopya sevmiyorum aslında. Sineklerin Tanrısı da zor bitti. Ilk yüz sayfa çok süründü bitsin dedim bitirdim dün. Bunları da merak ediyorum ödünç aldım aradan çıksınlar dedim.

Aralık ayının son haftasında belirleriz
ay allahım şu son haftalar kolayca hayırlısıyla geçsin inşallah
Gelince haber ver yaptım Can yayınlarından. Baskıya girer umarım. Seversem diğer kitapları alırım demiştim. Keşke hepsini bir sipariş verseymişim geçen sene
ben bayağı oldu alalı ama ta o zaman bile yoktu onun baskısı.
Bana bi sıralama yapabilir misiniz?
Sineklerin Tanrısı'ndan sonra

Eki Görüntüle 3349526
en önce o minik parmakları ye
sineklerin tanrısı bittiğinde çok sevinmiştim. sonunda bitti diye

Ay di mi ya sevmedim ben de

nadir kitapta ikinci el var ama güvenemedim. Daha önce hiç almadım da ordan

Gelince haber ver yaptım Can yayınlarından. Baskıya girer umarım. Seversem diğer kitapları alırım demiştim. Keşke hepsini bir sipariş verseymişim geçen sene
Bizin Jean Christophe'nin 2. Kitabı yoktuç onda öyle yapmış basılmıştı.
Bu yazarın kitaplarında bir sıkıntı var
Denizin altındanki ada kitabı da basımı durmuş. Belki başka yayınevine geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…