Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İntihar dükkanı nasıl canım

O kadar yoruldum ki bugün 10 sayfa bile okuyamadım. Çocuklarimin gittiği köy okulunda okul aile birligi baskani oldum neden bilmiyorum madem oldum,senelerdir de kermes yapmıyorlarmis hadi kermes yapayım dedim çünkü kızımın ogretmeni bir lego sınıfı düzenleyebilsek ne güzel olur demisti...Yoneticiler kimse kermese katilmaz o yüzden yapilmiyor senelerdir dedi ama ben nasıl etkili bir edebiyat kullanarak afişleri hazirladimsa 2 günlük kermeste 10bin tl topladım tabi köye yeni yapilan villalara uğrayarak bagis ta topladığım icin boyle bir para toplandı.Neyse sandimki bu para fazla fazla yetiyor.Plan yaptim sinif icin boya perde aldim lego masasi siparişleri verdim her şey tamam bugun de sınıfı kendim boyadım ondan bittim...Fakat nasıl bir cahilsem kodlama legolarinin fiyatlarına hic bakmamisim boyayı bitirip bir baktim ki 17bin tl civari setler Yani bugün ogrendimki kodlama çok pahalı bir şeymis Neyse yine de hallettim adore bahcesehir kodland hayal fabrikasi v.s. 1000 kisiyle konuşup bize 2 set hediye gondermeleri icin ikna ettim biri yarin geliyor.Hatta bahcesehir kolejinin stem takımı cuma egitime geliyor bir sonraki hafta da uygulamali ders anlatimina geliyorlar kendi robotlarila....uzun uzun anlattım akşam akşam biraz cahilliğime ve madagaskardaki kendi kendini kral ilan eden lemur gibi kendi kendimi oab baskani ustun insan ilan edip çok biliyorum havalari sonu u nasil perisan olduğuma biraz gülün diye

maşallah ne güzel şeyler yapmışsınız

maşallah ne güzel şeyler yapmışsınız
yok inanin 1 tane setin 17 bin olduğunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm güzel bir sey yaptım diye degil de dogru düzgün arastirmadan cahil cesareti kendi başıma bir sürü is actim.sonu iyi bitti ama neyse yeni hedefim okul kutuphanesi.Dilerim guzel bir kutuphane kurup cocuklarimi okumaya heveslendirebilirim belki yazar buluşmasi ayarlarim nasıl yapiliyor bilmiyorum büyük ders aldim iyice arastiririm artik Kutuphane icin de oneriniz olursa lütfen benimle paylasin

burda hemen hemen her yaştan bebeği olan anne var. eminim iyi öneriler olacaktır

Intihar dukkanini baya begenmistim ben

Kutuphaneye gidemedim bugun.
Hos kitapda okuyamadim. Cocuklar yatinca okuma planim var. 21 olmadan yatmalilar

İntihar dükkanı nasıl canım
Absürt bir komikliği var arada . Ben çok sevdim canım. Karakterlerin Addams ailesi tarzında bir karanlığı var. Doğum günlerini ölüme yaklaşmak olarak gördükleri için kutluyorlar mesela . Akıcı, kolay okunuyor. Dün yerli malı vardı okulda, çocuklara film açtık yemek yerlerken. O curcunada bile okundu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…