- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
İntihar dükkanı nasıl canımMerhabalarLayla bitti, İntihar Dükkanı’na başladım. Suç ve Ceza’nın da günlük 15 sayfasını okudum, hatta o kadar heyecanlı bir yere geldim ki, 45 sayfa okumuşum . Planımda birkaç gün önden gitmek, -olursa- okuyamadığım günleri telafi etmeme yardımcı olacaktır .
İntihar Dükkanı’nda da 62. sayfadayım, yarın bitmezse de cuma biteceğini düşünüyorum. Ama yarın teneffüslerde ve okuma saatinde çok ilerleyeceğime dair bir his var içimde. Çok dikkat etmeden okunabilen hafif ve akıcı bir kitap.
Eki Görüntüle 3351850
maşallah ne güzel şeyler yapmışsınızO kadar yoruldum ki bugün 10 sayfa bile okuyamadım. Çocuklarimin gittiği köy okulunda okul aile birligi baskani oldum neden bilmiyorummadem oldum,senelerdir de kermes yapmıyorlarmis hadi kermes yapayım dedim çünkü kızımın ogretmeni bir lego sınıfı düzenleyebilsek ne güzel olur demisti...Yoneticiler kimse kermese katilmaz o yüzden yapilmiyor senelerdir dedi ama ben nasıl etkili bir edebiyat kullanarak afişleri hazirladimsa 2 günlük kermeste 10bin tl topladım tabi köye yeni yapilan villalara uğrayarak bagis ta topladığım icin boyle bir para toplandı.Neyse sandimki bu para fazla fazla yetiyor.Plan yaptim sinif icin boya perde aldim lego masasi siparişleri verdim her şey tamam bugun de sınıfı kendim boyadım ondan bittim...Fakat nasıl bir cahilsem kodlama legolarinin fiyatlarına hic bakmamisim boyayı bitirip bir baktim ki 17bin tl civari setler Yani bugün ogrendimki kodlama çok pahalı bir şeymis Neyse yine de hallettim adore bahcesehir kodland hayal fabrikasi v.s. 1000 kisiyle konuşup bize 2 set hediye gondermeleri icin ikna ettim biri yarin geliyor.Hatta bahcesehir kolejinin stem takımı cuma egitime geliyor bir sonraki hafta da uygulamali ders anlatimina geliyorlar kendi robotlarila....uzun uzun anlattım akşam akşam biraz cahilliğime ve madagaskardaki kendi kendini kral ilan eden lemur gibi kendi kendimi oab baskani ustun insan ilan edip çok biliyorum havalari sonu u nasil perisan olduğuma biraz gülün diye
yok inanin 1 tane setin 17 bin olduğunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm güzel bir sey yaptım diye degil de dogru düzgün arastirmadan cahil cesareti kendi başıma bir sürü is actim.sonu iyi bitti ama neyse yeni hedefim okul kutuphanesi.Dilerim guzel bir kutuphane kurup cocuklarimi okumaya heveslendirebilirim belki yazar buluşmasi ayarlarim nasıl yapiliyor bilmiyorum büyük ders aldim iyice arastiririm artikmaşallah ne güzel şeyler yapmışsınız
burda hemen hemen her yaştan bebeği olan anne var. eminim iyi öneriler olacaktıryok inanin 1 tane setin 17 bin olduğunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm güzel bir sey yaptım diye degil de dogru düzgün arastirmadan cahil cesareti kendi başıma bir sürü is actim.sonu iyi bitti ama neyse yeni hedefim okul kutuphanesi.Dilerim guzel bir kutuphane kurup cocuklarimi okumaya heveslendirebilirim belki yazar buluşmasi ayarlarim nasıl yapiliyor bilmiyorum büyük ders aldim iyice arastiririm artikKutuphane icin de oneriniz olursa lütfen benimle paylasin
Intihar dukkanini baya begenmistim benMerhabalarLayla bitti, İntihar Dükkanı’na başladım. Suç ve Ceza’nın da günlük 15 sayfasını okudum, hatta o kadar heyecanlı bir yere geldim ki, 45 sayfa okumuşum . Planımda birkaç gün önden gitmek, -olursa- okuyamadığım günleri telafi etmeme yardımcı olacaktır .
İntihar Dükkanı’nda da 62. sayfadayım, yarın bitmezse de cuma biteceğini düşünüyorum. Ama yarın teneffüslerde ve okuma saatinde çok ilerleyeceğime dair bir his var içimde. Çok dikkat etmeden okunabilen hafif ve akıcı bir kitap.
Eki Görüntüle 3351850
burda şu an 22.40 benimki sabah edecek becerebilseIntihar dukkanini baya begenmistim ben
Kutuphaneye gidemedim bugun.
Hos kitapda okuyamadim. Cocuklar yatinca okuma planim var. 21 olmadan yatmalilar
Gec kaldi benimkiler bugun. 20 de yatiyorlar.burda şu an 22.40 benimki sabah edecek becerebilse
Eminim hiç suçu yokturakşam da bana kitap lazım değil dedim, 1 saat sonra sipariş verdim nasıl olduysa
Absürt bir komikliği var aradaİntihar dükkanı nasıl canım
GunaydinEki Görüntüle 3351987
Kozlu Kilisesi - Zonguldak
Kozlu ilçesi merkez mahallesinde bulunan kilise, Hıristiyan Ortodoks Cemaati'ne aittir. Geçtiğimiz yüzyılın sonlarına doğru inşa edildiği anlaşılan kilisenin restorasyonu için çalışmalara başlanılmıştır.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
herkese günaydınEki Görüntüle 3351987
Kozlu ilçesi merkez mahallesinde bulunan kilise, Hıristiyan Ortodoks Cemaati'ne aittir. Geçtiğimiz yüzyılın sonlarına doğru inşa edildiği anlaşılan kilisenin restorasyonu için çalışmalara başlanılmıştır.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Günaydın ❤Eki Görüntüle 3351987
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?