Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen onuda aldim simdi sorun yok

Diğer kitapları alayım mı o zaman ya

İlk kitap cam şato değil mi? Bu zaman çarkının sonradan çıkan 0. Kitabı gibi mi
yazar ana ilk 3 kitabı yazdıktan sonra en öncesini anlatan bir novella yazmış. bu yüzden sıralama olarak değil de geçmiş olarak bakınca ilk önce suikastçının hançerinin okunması gerekiyor. böylece devam kitaplarındaki olaylara ve karakterlere de yabancı kalınmıyor.

benden önce okuyan arkadaşım novellayı 3. kitaptan sonra okuduğu için çok pişmandı bana da en önce novellayı okumamı tavsiye etti. ben de öyle yaptım çok memnunum şimdi aklımda soru işareti kalmadan okuyorum.

A Atalanteda eğer cam şatodan sonrasına başlamadıysan novellayı oku öyle devam et bence

Başlamadım daha tamam 2 ve 3ü almıştım onuda alayım

Günaydıın

İntihar Dükkanı’nı bitirmemle yıllık hedefime ulaşmama bir kitap kaldı . 1000kitap profilim ilk kez “7-8 günde bir kitap okumalı” yerine “17 günde 1 kitap okumalı” diyor . Ayrıca bu aralar fazladan okuyarak bu yılki günlük ortalama sayfa sayımı 16’dan 17’ye çıkardım .

Suç ve Ceza’yı önümüzdeki ay bitireceğim o yüzden başka bir kitaba başlıyorum.

Ben 109u gördüm kalp krizi geçirecektim

İyi ki söyledin civciv. Cam Şato’nun ilk kitabını ve Suikastçının Hançeri’ni aldım şimdi.

Günaydınnn. C Calcifer Kirpinin Zarafeti'ni bitirdim. Okurken anlamadığım çok yer oluyordu. Kitabı bitirince "heeee çok mantıklı" dedim önce. Sonra biraz düşünüp "vay anasını" oldum. Etkisi geriden gelen bir kitaptı ama çok güzeldi. Teşekkür ederim önerin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…