- 26 Eylül 2018
- 613
- 1.870
- 113
hoşgeldinizGünaydın herkeseDevam ettirip ettiremeyeceğimden emin olmak istediğim için bir süre sessiz takipçiniz oldum. Burayı takip etmek beni okuma anlamında motive etti artık ben de aranızda olmak istiyorum şuan elimde Anna Karenina var. Yılbaşına kadar bitirmeyi hedefliyorum sonra 2024 hedeflerine başlayacağım.
hoşgeldiniz
ilk sayfamızda kurallarımız var. umarım daimi olursunuz
Hoş geldiniz. Yıllık hedefinizi belirleyebilirsiniz.Hoşbuldumevet kuralları okudum hedefimi şimdi paylaşabiliyor muyum
Hoşbuldum
Ben de 30 kitap hedeflemiştim 2023 için, son kitabımdayım şu an, hedefe ulaşıyorum. 36 yapayım ayda 3 kitap olsun dedim.Şu an 1000k ‘ ya göre 68 kitap okumuşum. Benim listeme göre 69. Elimde okuduğum 2 kitap var. Başka kitap okumasam da 70 oluyor. Üstüne 10 ekledim sadece. Hedefim her sene 10 ar arttırmak bakalım olacak mı? Bir de ortak okumaların 2024’te ince olmasına da güvendim
Ruhlar Evi yıl sonu okunacak kitap değilmişYıllık hedefimi tutturmaya çalışıyorum o yüzden Ocak ayına bıraktım onu. Ruhlar Evi'ni de okuyamadım mesela
Ruhlar Evi yıl sonu okunacak kitap değilmiş
Bence güzel hedefin. Yavaş yavaş yükseltirsin. Baktın az geliyor yıl ortasında yeni hedef belirlersin.Ben de 30 kitap hedeflemiştim 2023 için, son kitabımdayım şu an, hedefe ulaşıyorum. 36 yapayım ayda 3 kitap olsun dedim.
Bugün de Calci başkanla konuştuk artırsam mı diye. Yazın yoğun planlarım var, 3 ay okuyamazsam o 3 ayın 9 kitabı diğer aylara yayıldığında her hafta bir kitap okumam gerekiyor. Bu şekilde düşününce ulaşılabilir ve beni tatmin eden bir hedef oldu.
GünaydınGünaydınlar herkese
2024 yılı yıllık hedefleri belirleme zamanıyılık hedefleri şu şekilde yapıyoruz
Calcifer ------ 45
bunu kopyalayım kendi adınızı yazıp paylaşıyorsunuz alıntılama yapmıyorsunuz. Lütfen sırayı karıştırmayalım ve paylaşım yapmadan önce sayfayı yenileyelim. Karışıklık olmasın. Bu mesaj sonrası başlıyorum ben
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
L LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@yosunlukek
Nowaybabe
Aslında Hizmetçi sararsa 2 günde bitirirsin sen.Ay sorma ya. Hızlı okuyacağım diye kitaba konsantre olamadım bıraktım. Hakkını veremedim
Üç kitabım kaldı hedefe o yüzden biraz kurnazlık yapıp ince kitaplara yöneldim
Aynı benAy sorma ya. Hızlı okuyacağım diye kitaba konsantre olamadım bıraktım. Hakkını veremedim
Üç kitabım kaldı hedefe o yüzden biraz kurnazlık yapıp ince kitaplara yöneldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?