Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese Devam ettirip ettiremeyeceğimden emin olmak istediğim için bir süre sessiz takipçiniz oldum. Burayı takip etmek beni okuma anlamında motive etti artık ben de aranızda olmak istiyorum şuan elimde Anna Karenina var. Yılbaşına kadar bitirmeyi hedefliyorum sonra 2024 hedeflerine başlayacağım.

hoşgeldiniz

ilk sayfamızda kurallarımız var. umarım daimi olursunuz

C Calcifer Hizmetçi’ye başladın mı sen?
Aslında kitap çok basit duruyor ama değişik bir şekilde çok akıcı. Uzun zamandır okuduğum en akıcı kitap olabilir.
Yıllık hedefimi tutturmaya çalışıyorum o yüzden Ocak ayına bıraktım onu. Ruhlar Evi'ni de okuyamadım mesela

Ben de 30 kitap hedeflemiştim 2023 için, son kitabımdayım şu an, hedefe ulaşıyorum. 36 yapayım ayda 3 kitap olsun dedim.

Bugün de Calci başkanla konuştuk artırsam mı diye. Yazın yoğun planlarım var, 3 ay okuyamazsam o 3 ayın 9 kitabı diğer aylara yayıldığında her hafta bir kitap okumam gerekiyor . Bu şekilde düşününce ulaşılabilir ve beni tatmin eden bir hedef oldu.

Ruhlar Evi yıl sonu okunacak kitap değilmiş

Ay sorma ya. Hızlı okuyacağım diye kitaba konsantre olamadım bıraktım. Hakkını veremedim
Üç kitabım kaldı hedefe o yüzden biraz kurnazlık yapıp ince kitaplara yöneldim

Bence güzel hedefin. Yavaş yavaş yükseltirsin. Baktın az geliyor yıl ortasında yeni hedef belirlersin.

Günaydın hoşgeldin C Calcifer

Ay sorma ya. Hızlı okuyacağım diye kitaba konsantre olamadım bıraktım. Hakkını veremedim
Üç kitabım kaldı hedefe o yüzden biraz kurnazlık yapıp ince kitaplara yöneldim
Aynı ben Ruhlar Evi çok güzel, az az da olsa okuyup yıl sonuna tamamlayın bence kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…