- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Aslında Hizmetçi sararsa 2 günde bitirirsin sen.
dur deme öyle daha yeni açıldı soğumayayımRuhlar Evi yıl sonu okunacak kitap değilmiş
Hoş geldiniz, nickiniz ne ciciGünaydın herkeseDevam ettirip ettiremeyeceğimden emin olmak istediğim için bir süre sessiz takipçiniz oldum. Burayı takip etmek beni okuma anlamında motive etti artık ben de aranızda olmak istiyorum şuan elimde Anna Karenina var. Yılbaşına kadar bitirmeyi hedefliyorum sonra 2024 hedeflerine başlayacağım.
Gizli takipçimizGünaydın herkeseDevam ettirip ettiremeyeceğimden emin olmak istediğim için bir süre sessiz takipçiniz oldum. Burayı takip etmek beni okuma anlamında motive etti artık ben de aranızda olmak istiyorum şuan elimde Anna Karenina var. Yılbaşına kadar bitirmeyi hedefliyorum sonra 2024 hedeflerine başlayacağım.
Akşam kitabım bitince bir kapağını açayım o zaman
Aynı tempoda ilerliyor kitap sonlara doğru daha da akıcı geldi bana..Sevdim de. Yıl sonu hedef tutturmaya çalışırken okunacak kitap değil demek istedimdur deme öyle daha yeni açıldı soğumayayım
Geçen sen çok akıcı yazınca başladım bende. Ne zaman kitabın başındaki olaya gelecek diye meraktan okuyorumGerçekten çok akıcıydı. Uygulamadan okuduğum halde çok hızlı okudum ben de.
Hizmetçiyi ben başladığım gün bitirdim, çok çabuk biter.Aklımı çelme lütfen
Ben de bu yüzden yeni yıla bıraktımHizmetçiyi ben başladığım gün bitirdim, çok çabuk biter.
Çok keyif aldığım bir seri ya böyle seriler, kitaplar varsa lütfen bana da söyleyinBen de bu yüzden yeni yıla bıraktım. Aralıkta okuyup boşa gitmesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?