Hoş geldiniz, nickiniz ne cici
Gizli takipçimizhoşgeldiniz ❤
Kitap alma alışkanlığımla barışmış, bana indirim bulan bir kociş bırakayım şuraya
Su hedefleri bi yükseltin bakim burası kitap topiğiCalcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Nişanlımın kartından aldım, para harcamış sayılmıyorum, elimdekileri bitirmeden kitap almama sözümü bozmadım ki ben demiştim bir kere deNe kadar hızlı büyüdü ablaları dimi. Daha dün küçücüktü şimdi kocaman oldu kitaplık
Benim iyi sanki kontesim 36dan 48e yükselttimSu hedefleri bi yükseltin bakim burası kitap topiği(yürek yemiş kontesin hedefinden sonra diğer üyelerin hedefi)
Inşallah güzel bir yıl olur da hedeflerimizi kat kat aşarız❤Benim iyi sanki kontesim 36dan 48e yükselttimki bu sene kış ve sonbaharda okumuşum yazın gönül yaylarımın gevşemeyeceğini bilsem 60 yapardım da ilkbahar geldi mi benim gezmeler vs başıma bela oluyor
Böyle de azıcık karışık sankiNişanlımın kartından aldım, para harcamış sayılmıyorum, elimdekileri bitirmeden kitap almama sözümü bozmadım ki ben demiştim bir kere de
Sen banlıyken kitaplığımı yine dağıtıp başka bir düzen yaptım başkanım. Okuduklarımdan başladım, şu an okuduklarım, ortak okumalar ve diğer okunacaklar diye dizdim. Okuduklarım 2. rafın başında bitti
Okuma sırama göre değil, yayın evine göre dizdimokuma sırasına göre dizince çok dağınık oluyor .
Eki Görüntüle 3355529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?