Benim tanıdığım kontes misafire çay koyarken hemen bi yarım sayfa okur, tabakları hazırlarken bi yarım sayfa daha etti sana 1 sayfaIyi aksamlarBu aksam kitap okuyamiyorum malesef, misafirim var. Okuduğum kitaplar Sözde Kızlar ve Ruhlar Evi
NööööööCuma akşamlarından beni engelle
Bunu yemek yaparken çok yapiyorumBenim tanıdığım kontes misafire çay koyarken hemen bi yarım sayfa okur, tabakları hazırlarken bi yarım sayfa daha etti sana 1 sayfaBöyle böyle günü bitirirsin
Yok hayır, ben de asla belirlediğim kitapları okuyamıyorum. Sayı belirlemek motive ediyor sadece ama kitapları belirlemeye gerek yokOzaman yıl içerisinde okuyacağım kitaplarıda listelemem gerekir mi? Ben çok spontane ilerliyorum. İçin hangisini çekerse onu okuyorum. Birde akşamları kızıma kitap okuyorum, 100-200 sayfalık çocuk kitaplarından onlarda benim okumalarıma dahil olur mu
Bende bağlı kalabileceğimi sanmıyorum bazen hemen başlayayım diye aldığım kitapları bile hemen okuyamıyorum. Nice sonra elim gidiyor o kitaba.
Cocuk kitaplarında gördüğüm kadarıyla can yayınlarının güzel kitapları var, 4. 5. Siniflardan itibaren okunabilecek. Sayfa sayisi da az olmayan kitaplar olabilir belki. Yine de sen bilirsin başkanımAy bilemedim ki onu ben de. Çocuk kitabı olduğu için biraz ortada kaldım
Bende katılmak istiyorum. Bende! Uzun zamandır ertelediğim kitap okuma alışkanlığımı kazanmam da motive olur hem. Her çarşamba günü için söz veremeyebilirim çünkü vardiyalı çalışıyorum ama olabildiğince güncel kalmak için elimden geleni yaparım. Yıllık 12 kitapla açılışı yapalım madem
HoşgeldinizMerhaba ben de katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?