Hedefiniz kaçtı?Ben ismimi eklemistim ama şuan güncel listede ismim yok.
Ben de 240 i bekliyorum@UcanSupurge C Capanin Gururu Teyom ben de yükledim ve çok işime yarayacak teşekkür ederim
240 inşallah benim dw düşer
Ne tür seviyorsunuzHerkese günaydın :) Kahvaltı sonrası miskinlik okumasına başlayalııım. Bu arada kızlar sürekli taşınma halinden kitaplarımın çoğunu kaybetmişim. Önerebileceğiniz kitaplar varsa öneriye tamamen açığım
Klasikleri severim, yerine göre fantastik ya da daha gerçekliğe yakın toplumsal ya da içe dönüş olarak felsefik kitaplar okumak daha çok tercih ettiğim şeyler. Çok seçici değilim anlayacağınızNe tür seviyorsunuz
KlasiklerKlasikleri severim, yerine göre fantastik ya da daha gerçekliğe yakın toplumsal ya da içe dönüş olarak felsefik kitaplar okumak daha çok tercih ettiğim şeyler. Çok seçici değilim anlayacağınız
Şu an için fareler ve insanlar'ı okuyorum bittiği gibi içerisinden seçip tatlı tatlı okumaya başlarım. Teşekkür ederimKlasikler
Frankenstein
siyah inci
İki şehrin hikayesi
Kral Lear ( tiyatro metni)
Oliver Twist
Goriot baba
Genç kız kalbi
Gizli bahçe
Yeşil peri gecesi serisi
Talebe
Yaşamak
Bülbül
Koleksiyoncu
Gazap üzümleri
Saç örgüsü
Mater serisi
İnsanlığını yitirirken
Sıfır noktasındaki kadın
Kadınlar ülkesi
Son ada
Deli kurt
Sessiz hasta
Işığın o kör edici yokluğu
Alper Caniguz var. Ogullar ve rencide ruhlar. Dönem romanı değil de.Okuyalı uzun zaman oldu o zaman hosuma gitmisti.Ya kızlar bende sepet yaptım baktım ki hep yabancı yazarlar. Türk yazarlarıda çok severim. Var mı Türk romanlarından önereceğiniz kitaplar? Çok bilindik olmayan ama iyi diyebileceğiniz ? Çünkü çok bilindikleri okudum hep. Bu ara dönem romanlarına taktım. Dönem romanları olabilir.
Nazan Bekiroglu ,Ayfer Tunç, Ayşe Kulin...Ya kızlar bende sepet yaptım baktım ki hep yabancı yazarlar. Türk yazarlarıda çok severim. Var mı Türk romanlarından önereceğiniz kitaplar? Çok bilindik olmayan ama iyi diyebileceğiniz ? Çünkü çok bilindikleri okudum hep. Bu ara dönem romanlarına taktım. Dönem romanları olabilir.
Ben de kendimi Türk yazarlar konusunda eksik hissediyorum o yüzden son alışverişlerime ekledim. Aldıklarımı Daha okumadım ama yorumları iyiydi. Okudukça paylaşırım isterseniz.Ya kızlar bende sepet yaptım baktım ki hep yabancı yazarlar. Türk yazarlarıda çok severim. Var mı Türk romanlarından önereceğiniz kitaplar? Çok bilindik olmayan ama iyi diyebileceğiniz ? Çünkü çok bilindikleri okudum hep. Bu ara dönem romanlarına taktım. Dönem romanları olabilir.
Siz söyleyin şimdiden isterseniz ben de araştırayım :)Ben de kendimi Türk yazarlar konusunda eksik hissediyorum o yüzden son alışverişlerime ekledim. Aldıklarımı Daha okumadım ama yorumları iyiydi. Okudukça paylaşırım isterseniz.
Ayfer Tunç un kitaplarını okudum. Ayşe Kulin hiç okumadım. Nazan Bekiroğlundan sadece 1 kitap okumuşum. Bakacağım teşekkür ederimNazan Bekiroglu ,Ayfer Tunç, Ayşe Kulin...
Şimdilik aklıma gelenler. Kaan Murat Yanık var bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?