Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabloya girmek istiyorsanız yılık hedef belirleyebilirsiniz. Onun dışında sadece sohbete katılıp kitap konuşmak sterseniz de o da olur.
Bilgi için teşekkür ederim Ben açıkçası kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyorum.Düzeni bozmak istemem daha yeni başlayacağım için tabloya girmeyeyim sizin içinde uygunsa okuduğum kitapları sizlerle paylaşır sohbet ederiz. Sanırım bu şekilde benim için daha uygunBaşarılı olursam nasipte olursa seneye girerim inşallah listeye

Günaydın. Ben de her gün katılmaya çalışacağım ama söz veremedim.şimdilik etikete almayın baskı hissetmiyeyim üstümde aylık bildirim yaparım kesin

Kaç aydır elinde ?
Eylülün sonunda başlamıştım galiba. Hep çapraz devam ettim. Zaten aksamları sakin kafayla biraz okuyordum sonuna geldim tıkandım resmen

Günaydın. Ben her türlü katılım sağlarım .
Kitap önerileri, okuduğumuz kitapların ne olduğu ve nasıl olduğu , yeni tanıştığımız yazarlar , birbirimize hadi kitap okuyalım diyip vereceğimi küçük isteklilik vs iyi olacaktır. Ayda 1 Kitap okumak ya da 1ü Kitap okumak önemli değil. O kadar çok yazar ve Kitap var ki en iyilerini okumak istiyor insan. Bazı yazarların kalemini sevmiyorum mesela o yüzden okumuyorum belki ön yargı. Tekrar okusam sevebilirim. O yüzden bu grup benim için çok iyi oldu

Günaydın. Ben de her gün katılmaya çalışacağım ama söz veremedim.şimdilik etikete almayın baskı hissetmiyeyim üstümde aylık bildirim yaparım kesin
Siz Tutunamayanlari iki kez okumuşsunuz, o yüzden siz diğer üyelerden daha imtiyazlı olacaksınız ikinci başkan Teyo öyle düşünüyor yani @Disipline Girmis BirKadin gel feyz al Tehlikeli Oyunlar için.Bu arada Teyo da bitirmisti tehlikeli oyunları

Sizin çok okumanızdan çok korktum başka kimse listeye giremez bu sene de böyle okursanız . Sizden sonrakileri sıralayalım biz en iyisi .

Eylülün sonunda başlamıştım galiba. Hep çapraz devam ettim. Zaten aksamları sakin kafayla biraz okuyordum sonuna geldim tıkandım resmen

Elinde çok uzun süre kalınca ondan da tıkanma yaşamış olabilirsin. Bu yüzden ben de bazı kitaplara başlayamıyorum

Merhaba ben düzenli katılım yapmak istiyorum. Burası beni daha dinamik tutuyor. O yüzden etiketlemenizi istiyorum

Günaydın herkese,
Düzenli katılım sağlayacağım.
Hedef belirlemiştim,inşallah ulaşır hatta aşarım hedefimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…