- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bilgi için teşekkür ederimTabloya girmek istiyorsanız yılık hedef belirleyebilirsiniz. Onun dışında sadece sohbete katılıp kitap konuşmak sterseniz de o da olur.
Günaydın. Ben de her gün katılmaya çalışacağım ama söz veremedim.şimdilik etikete almayın baskı hissetmiyeyim üstümdeMerhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
T tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
T Tutunamayanlar777
Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
Eylülün sonunda başlamıştım galiba. Hep çapraz devam ettim. Zaten aksamları sakin kafayla biraz okuyordum sonuna geldim tıkandım resmenKaç aydır elinde ?
Siz Tutunamayanlari iki kez okumuşsunuz, o yüzden siz diğer üyelerden daha imtiyazlı olacaksınızGünaydın. Ben de her gün katılmaya çalışacağım ama söz veremedim.şimdilik etikete almayın baskı hissetmiyeyim üstümdeaylık bildirim yaparım kesin
Sizin çok okumanızdan çok korktumGünaydın. Ben her türlü katılım sağlarım .
Kitap önerileri, okuduğumuz kitapların ne olduğu ve nasıl olduğu , yeni tanıştığımız yazarlar , birbirimize hadi kitap okuyalım diyip vereceğimi küçük isteklilik vs iyi olacaktır. Ayda 1 Kitap okumak ya da 1ü Kitap okumak önemli değil. O kadar çok yazar ve Kitap var ki en iyilerini okumak istiyor insan. Bazı yazarların kalemini sevmiyorum mesela o yüzden okumuyorum belki ön yargı. Tekrar okusam sevebilirim. O yüzden bu grup benim için çok iyi oldu
Sen korkma balım Teyo o işe el atarSizin çok okumanızdan çok korktumbaşka kimse listeye giremez bu sene de böyle okursanız . Sizden sonrakileri sıralayalım biz en iyisi .
Biraz alıştırsaydınSen korkma balım Teyo o işe el atar
Eylülün sonunda başlamıştım galiba. Hep çapraz devam ettim. Zaten aksamları sakin kafayla biraz okuyordum sonuna geldim tıkandım resmen
Sizin çok okumanızdan çok korktumbaşka kimse listeye giremez bu sene de böyle okursanız . Sizden sonrakileri sıralayalım biz en iyisi .
Tandır sicakken ekmek tutarBiraz alıştırsaydın
Çok erken değil mi
Sonu hakkında da bilgi ver istersenJasminla vardı o geldi aklıma. her ay 2000 sayfa okurdu en az
MerhabaMerhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
T tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
T Tutunamayanlar777
Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
Sonu hakkında da bilgi ver istersen
Günaydın herkese,Merhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
T tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
T Tutunamayanlar777
Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
Canını seven kaçsınTandır sicakken ekmek tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?