Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KK ye girme sebebim gebelikti aslında ama oku oku nereye kadar aynı şeyleri
Kovsanızda gitmem artık ben burdayım hep
Allah ayırmasın

Eğitim gören çocuğu olan varsa beni anlar,
2 hafta 6.sınıfa giden kızımın sınav dönemi,akşam onunla ders çalışıyoruz biraz. Oğlumda 5 yaş sağolsun,Abalı'nın (Dikkat Güçlendirme )bir setini bitirdi şimdi Adeda'nın mat mat matematik setini yapıyoruz ,onunda 2.kitabındayız. kaldı 1 kitap bu bitince de tavsiyeniz varsa benzer dinlerim,epey sevdi oğlum bu setleri.
Tuhaf bir şekilde elimden kitap düşmüyor ama kendi kitaplarım ol-a-muyor bunlar.
Çocukları okuldan almaya gidince arabada okuyabiliyorum Siliniş'i,evde okunmayı bekleyen Son Av'ın başındayım daha. Yeni yılda rahatlarim,sınavlar bitiyor,ara tatil yaklaştı.
Öğrenciyken bu kadar ders çalışmadım bu nedir. Yeni nesil sorular beni benden alıyor ,birde 2-3 aşamalı bir sistem,dinleme sınavı,konuşma sınavı falan var.
Allah çocuklarımızın da velilerin de yardımcısı olsun.
Ben birde araya kızımın okumak istediklerini sıkıştırıyorum,bazıları yaşına uygun mu emin olamıyorum haliyle hızlı bir okuma yapıp uygun bulursam ona okutuyorum. Yaşı itibariyle artık öğretmeninin aldırdığı kitaplara ek kitaplar seçiyor,ikisini birden okuyor o da benim gibi,konu okumak olduğu için pek karışmıyorum yeter ki okusun diye tabi.
Işin komiği kızımi almaya gidince beklerken okuyorum ya,oğlum anne sesli oku bende dinleyeyim diye tutturuyor ama gerilim,polisiye okuyorum,ceset falan nasıl okuyayım. Arabada okuma vakitlerim de çocuk kitabına evrilecek bu gidişle.
Olsun bakalım ,öyle olsun.
Herşeye rağmen okumaya devam.

ya olayı tam anlamadım günlük bildirim yapmak zorunlumu.
Bildirimleri ay sonunda tek seferde yapıyoruz. Aylık bildirimleri yaparsanız düzenli tabloya ekliyorum
Tabloya eklenmek istemiyorum burada muhabbet edeceğim kitap okuyacağım derseniz o da olur

Hergün ziyaret etmek beni daha da mative eder

Benim oğlum da diyor anne sesli oku diye. Bir sayfasını okuyorum çok hoşuna gidiyor. Şimdi okumaya başladı kendi kitaplarını okutuyorum ama hala gözü benim kitaplarda.
Çocuk büyüdükçe rahat okurum diye düşünüyordum ama büyüdükçe okuma hızım düştü. Yeni doğum yaptığımda savaş ve barış tam metin okumuştum. Şimdi cesaret edemem bile

Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edin Bu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Şu ikisini okuyabilirsin. Bu ara topikte bir çok kişi bu kitapları okuyor

Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edin Bu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Sarah jio kitapları da tam ısınmalık minnoş bir çırpıda okunan kitaplar tam ısındırmalık alıştırmalık devamında okuma bağımlılığına giden yol bile olabilir

Ya benim kız tam olarak beni ne zaman rahat bırakır ki sizce elime yapışıyor yırtmaya çalışıyor falan. Yemek istiyor ağlıyor. Emme diyor kitap. Ekmek sanıyor. Çok saçma değil mi ya

Sarah jio kitapları da tam ısınmalık minnoş bir çırpıda okunan kitaplar tam ısındırmalık alıştırmalık devamında okuma bağımlılığına giden yol bile olabilir
Ben okudum bazı kitaplarını yanlış hayırlamıyorsam hep ufak bağlantılar içeriyordu değil mi? Tekrar başlayabilirim elimdekiler bitince

Ya benim kız tam olarak beni ne zaman rahat bırakır ki sizce elime yapışıyor yırtmaya çalışıyor falan. Yemek istiyor ağlıyor. Emme diyor kitap. Ekmek sanıyor. Çok saçma değil mi ya

Ben hiç karışmadım aylarca kitapları döktü yerlere oynadı karıştırdı. Hiç sakınmadım. sonra alıştı kendi düzenlemeye başladı. 6 yaşında hala açar kitapları okumaya çalışır. Kapakları hoşuna gidenleri kendine ayırır.
Bir de hep ona şey dedim "bu kitapların hepsi senin senin için alıyorum beraber okuyalım diye" sanırım o da onu motive ediyor

Büyüdükçe çocuklar daha zorlaşıyor.
Bende en çok kitabı kızım bebekken okuyordum,onu uyutunca yanına kıvrılır okurdum.
Sanırım en fazla kitabi o zaman okudum.
Şimdi herşey bambaşka.
Oğlumda okumayı öģrensin,ikisini oturtup okuma saati yapıcam herkes kendi kitabını okusun diyerek.

Kız of ya daha çok var ben ne desem anlamaz. Daha çok yemek istiyor konulunca sinirlenip. Hep sakladım kitaplığı kaldırdım. Kendi kitaplarını veriyorum şükür azaldı yırtması ama işte bana aşırı engel oluyor

Yaaa ne güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…