- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yukarıda bir arkadaş daha söylemiş Sarah Jio kitaplarına bakabilirsiniz. Kimberley Freeman, Marian Keyes, Türk yazarlardan İclal Aydın olabilir.Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edinBu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
O zaman Şimşek hırsızı okuyun
Sarah jio kitapları da tam ısınmalık minnoş bir çırpıda okunan kitaplar tam ısındırmalık alıştırmalık devamında okuma bağımlılığına giden yol bile olabilir
Çok teşekkürler kızlar ben önerilerinizi sıralayım sıra sıra başlayayım inşallahYukarıda bir arkadaş daha söylemiş Sarah Jio kitaplarına bakabilirsiniz. Kimberley Freeman, Marian Keyes, Türk yazarlardan İclal Aydın olabilir.
Tutunamayanları okuyabileceğimi sanmıyorumSiz Tutunamayanlari iki kez okumuşsunuz, o yüzden siz diğer üyelerden daha imtiyazlı olacaksınızikinci başkan Teyo öyle düşünüyor yani @Disipline Girmis BirKadin gel feyz al Tehlikeli Oyunlar için.Bu arada Teyo da bitirmisti tehlikeli oyunları
Muhtemelen öyle oldu. Zorlamayacağım, okuma performansımı ciddi derecede etkiledi. Yılın son kitabı diye bozmak istemedim ama olmadı.Elinde çok uzun süre kalınca ondan da tıkanma yaşamış olabilirsin. Bu yüzden ben de bazı kitaplara başlayamıyorum
Ya çoook tatlısınız ben bu gazla her gün gelirimSiz Tutunamayanlari iki kez okumuşsunuz, o yüzden siz diğer üyelerden daha imtiyazlı olacaksınızikinci başkan Teyo öyle düşünüyor yani @Disipline Girmis BirKadin gel feyz al Tehlikeli Oyunlar için.Bu arada Teyo da bitirmisti tehlikeli oyunları
Korkuyu beklerken i deneyinTutunamayanları okuyabileceğimi sanmıyorumartık vazgeçtim
Muhtemelen öyle oldu. Zorlamayacağım, okuma performansımı ciddi derecede etkiledi. Yılın son kitabı diye bozmak istemedim ama olmadı.
Uygulamadan Mürebbiye’ye başladım. Yılı onunla kapatacağım artık
Ya çoook tatlısınız ben bu gazla her gün gelirimsiz başlayıp bitiremeyenlerden misiniz yoksa?
Bir bilim adamının romanı var o da çok ufuk açıcı bir kitabı oğuz atay'ın.
Oğuz Atay, Vedat Türkali, Yaşar Kemal bunlarla bi gönül bağım var benim.Kitaplarını okuduğum zamanlar çok doğru zamanlardı sanırım ruhuma hitap ettiler
Buket uzuner in defne kaman serisiArkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edinBu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Teşekkür ederimHoş geldiiinuzun zaman oldu sanki
15 yılC Capanin Gururu Teyom 5 yıldır okuyor bitiremiyor
Favorime ekledim teşekkürlerBuket uzuner in defne kaman serisi
C Calcifer siteye akşamları ya da boş zamanlarımda hızlıca girebiliyorum akışı okuyup çıkıyorum. Topiği çok seviyorum ama düzenli olarak katılıp sağlayamıyorum. Bildirimlerimi yapıyorum ay sonunda sanırım etiket listesinde yer almasam daha iyi zahmet vermemiş olurumMerhaba arkadaşlar. Tekrar hoş geldiniz.
Düzenli katılım sağlarım buradayım diyen varsa günlük etiket listesine alacağım.
Yok ben etiket istemiyorum ay sonu sadece bildirim yaparım arada sırada uğrarım diyen varsa onları da bileyim. Listeleri düzenleyeceğim
@ahestebirbeste
@minerva1988
@ordinary
@tofy92
@sasifelekcikmazi
@sevayd
T Tutunamayanlar777
@Benaslindayoum
@Teraryum1
@maryjane_94
@huysuzsdo
@CipisS
@kasimpat
@choccywhoccydoodah
@Sulukofte2000
@Koylubiber
@Winnethepooh
@Marjolein
@sessizyazar
@baheyyy
"1" koymayı unutmuşum. ekleme için teşekkür ederim arkadaşımTeşekkür ederimehh biraz öyle oldu sanki
15 yıl
Kitap ince ama içi çok dolu. Virginia Woolf kitapları genel olarak hızlı okunmuyor. Kendine Ait Bir Odayı ortak okuma yapmıştık ve dünya kadınlar gününe denk getirmiştikGünaydın, Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okumaya başladım bugün. İncecik olmasına rağmen yılın son kitabı olacak galiba.
İçeriği o kadar dolu ki Virginia Woolf'un kitaplarının. Okumayı çok seviyorum onun kitaplarını. ama çok sakin kafadaykenGünaydın, Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okumaya başladım bugün. İncecik olmasına rağmen yılın son kitabı olacak galiba.
Kitap ince ama içi çok dolu. Virginia Woolf kitapları genel olarak hızlı okunmuyor. Kendine Ait Bir Odayı ortak okuma yapmıştık ve dünya kadınlar gününe denk getirmiştiküzerine de çok sohbet ettik
Evet satır araları dolu dolu olan bir kitap. Ben ilk defa okuyorum. Bu yüzden araya kitap eklemeden yılı bu kitapla bitireceğim.İçeriği o kadar dolu ki Virginia Woolf'un kitaplarının. Okumayı çok seviyorum onun kitaplarını. ama çok sakin kafadayken
Rica ederim C Capanin Gururu Teyom ile uğraşmak benim için zevk"1" koymayı unutmuşum. ekleme için teşekkür ederim arkadaşım
o 2021 yılındaydıRica ederim C Capanin Gururu Teyom ile uğraşmak benim için zevk
Sanki sen de bir ara 10 ar sayfa okuyordun ama. Kurtulurum sandıysan büyük yanılgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?