Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bana akıcı sıkmayan bir kitap önerebilir misiniz beni başlangıç seviyesi kabul edin Bu süreçte devamlılık istiyorum o yüzden sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Yukarıda bir arkadaş daha söylemiş Sarah Jio kitaplarına bakabilirsiniz. Kimberley Freeman, Marian Keyes, Türk yazarlardan İclal Aydın olabilir.

O zaman Şimşek hırsızı okuyun

Şu ikisini okuyabilirsin. Bu ara topikte bir çok kişi bu kitapları okuyor

Eki Görüntüle 3358435

Sarah jio kitapları da tam ısınmalık minnoş bir çırpıda okunan kitaplar tam ısındırmalık alıştırmalık devamında okuma bağımlılığına giden yol bile olabilir

Yukarıda bir arkadaş daha söylemiş Sarah Jio kitaplarına bakabilirsiniz. Kimberley Freeman, Marian Keyes, Türk yazarlardan İclal Aydın olabilir.
Çok teşekkürler kızlar ben önerilerinizi sıralayım sıra sıra başlayayım inşallah

Tutunamayanları okuyabileceğimi sanmıyorum artık vazgeçtim
Elinde çok uzun süre kalınca ondan da tıkanma yaşamış olabilirsin. Bu yüzden ben de bazı kitaplara başlayamıyorum
Muhtemelen öyle oldu. Zorlamayacağım, okuma performansımı ciddi derecede etkiledi. Yılın son kitabı diye bozmak istemedim ama olmadı.
Uygulamadan Mürebbiye’ye başladım. Yılı onunla kapatacağım artık

Ya çoook tatlısınız ben bu gazla her gün gelirim siz başlayıp bitiremeyenlerden misiniz yoksa?
Bir bilim adamının romanı var o da çok ufuk açıcı bir kitabı oğuz atay'ın.
Oğuz Atay, Vedat Türkali, Yaşar Kemal bunlarla bi gönül bağım var benim.Kitaplarını okuduğum zamanlar çok doğru zamanlardı sanırım ruhuma hitap ettiler

Korkuyu beklerken i deneyin tutunamayanlar elçisi olabilir miyim hani kaybeden ler klübünde filminde herkesi bir bölgeden sorumlu yapıyordu filmi izleyenler hatırlar, onun gibi
Olric ciğim bugün ne desek bu kitap okumayı seven canım kadınlara

C Capanin Gururu Teyom 5 yıldır okuyor bitiremiyor

C Calcifer siteye akşamları ya da boş zamanlarımda hızlıca girebiliyorum akışı okuyup çıkıyorum. Topiği çok seviyorum ama düzenli olarak katılıp sağlayamıyorum. Bildirimlerimi yapıyorum ay sonunda sanırım etiket listesinde yer almasam daha iyi zahmet vermemiş olurum

Günaydın, Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okumaya başladım bugün. İncecik olmasına rağmen yılın son kitabı olacak galiba.
Kitap ince ama içi çok dolu. Virginia Woolf kitapları genel olarak hızlı okunmuyor. Kendine Ait Bir Odayı ortak okuma yapmıştık ve dünya kadınlar gününe denk getirmiştik üzerine de çok sohbet ettik

Günaydın, Virginia Woolf Kendime Ait Bir Oda okumaya başladım bugün. İncecik olmasına rağmen yılın son kitabı olacak galiba.
İçeriği o kadar dolu ki Virginia Woolf'un kitaplarının. Okumayı çok seviyorum onun kitaplarını. ama çok sakin kafadayken

Kitap ince ama içi çok dolu. Virginia Woolf kitapları genel olarak hızlı okunmuyor. Kendine Ait Bir Odayı ortak okuma yapmıştık ve dünya kadınlar gününe denk getirmiştik üzerine de çok sohbet ettik
İçeriği o kadar dolu ki Virginia Woolf'un kitaplarının. Okumayı çok seviyorum onun kitaplarını. ama çok sakin kafadayken
Evet satır araları dolu dolu olan bir kitap. Ben ilk defa okuyorum. Bu yüzden araya kitap eklemeden yılı bu kitapla bitireceğim.

Rica ederim C Capanin Gururu Teyom ile uğraşmak benim için zevk

Sanki sen de bir ara 10 ar sayfa okuyordun ama. Kurtulurum sandıysan büyük yanılgı
o 2021 yılındaydı 90 . sayfaya kadar gelip bırakmıştım. o gün bu gündür elime almadım kljgkjm
Siz bu kitabı okumuştunuz dimi hanımefendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…