Yok değil. Kadın olan baş karakterin evlatlık edindiği çocuğuyla birlikte bir trafik kazası geçirmesi sonucu, kazanın tesadüf eseri olmadığından şüpheleniyor ve çocuğunun kökenlerine kadar inen bir araştırmaya girişiyor. Tabii bu araştırma yolculuğu oldukça gerilim ve heyecan dolu.Bu taş meclisi içinde farelerin geçtiği bir roman mı?
Ocak ayında evdeyim ondan bu kadar kitap seçtimUmarım hepsini okursun başkanım
nasıl güzel ve anlamlı.iyiki doğmuşsun.SelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
Her ay seçtiğimiz bir kitabı ortak okuyoruz. Daha sonra da belirlediğimiz bir günde burda kitap hakkında konuşuyoruz.ortak okuma nedir?
Nice mutlu yaşların olsun. Bol okumalarla geçsin bu yaşınSelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
onuda ekleyeyim listeme.tşk ederimHer ay seçtiğimiz bir kitabı ortak okuyoruz. Daha sonra da belirlediğimiz bir günde burda kitap hakkında konuşuyoruz.
Nice yaşlaraSelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
Doğum günün kutlu olsuuunSelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
SelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
Tamamdır o zaman Rizzoli & Isles serisinin tamamını sepete atıyorumTabi ki. Sonuçta tekrar okuyorsun
Cerrah'ı okumuştum çok güzeldi.Günaydınn
Senenin ilk kitap siparişini verdim.
Gece Yarısı Kütüphanesi
Suç ve Ceza
1984
Dorian Gray'in Portresi
Cerrah
Of bende böyle yapayım sanırım daha heyecanlı oluyor hedef belirleyince
Ben de çıkaramadım listeyi jsksksk2023 favori kitaplarım, biri de Bülbül ama pdften okuduğum için görseli yok
Ruh Adam her zamanki gibi favorim
Eki Görüntüle 3362443
Teşekkürlernasıl güzel ve anlamlı.iyiki doğmuşsun.
'tomurcukların' da ayrı bi güzel
Teşekkür ederimNice yaşlara
Amin çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsuuun
Önündeki yaşların şimdiye kadarkilerden daha güzel, bol okumalı olsun.
Teşekkürler canım benimMutlu yıllar canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?