Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya aslında aynı kitap üzerine konuşma olayı reelde enfes olacakta zamansızlıkdan ben fırsat bulamıyorum.şimdi burda bu fırsatı kaçırmak istemiyorum .

ya aslında aynı kitap üzerine konuşma olayı reelde enfes olacakta zamansızlıkdan ben fırsat bulamıyorum.şimdi burda bu fırsatı kaçırmak istemiyorum .
Ben de Doğubayazıt’ta çalışıyorum. Vakit olsa bile kafa dengi, benzer kitapları okuyan birini bulmak çok zor . O yüzden burası büyük bir nimet benim için .

Küçük Kilise - Bartın​

Duvarları moloz taş, tuğla ve devşirme malzemeyle yapılmış dikdörtgen planlı bir yapıdır. Dörtgen planlı narteks üç bölümlü olup çapraz tonozlarla örtülüdür. Yapının duvarlarında fresk izleri mevcuttur. Apsis içten ve dıştan yarım yuvarlaktır. Daha sonra camii olarak kullanılan yapı bugün restore edilmiş olup, kültür sanat evi olarak kullanılmaktadır.

Günaydınlar Canım Kadınlar

Listeleri öğleden sonra hazırlayacağım. Bildirimi eksik olan tamamlasın lütfen

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777

D&R dan kitap alabilen nadir zengingillerden misiniz?
2.kitapta %60 indirim vardı, 400'e geldi şunlar. 4 kitaptan kitap başına 100 TL. Girl math yapıp safa yatmak zorunda kaldım

Günaydın

herkese günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…