ya aslında aynı kitap üzerine konuşma olayı reelde enfes olacakta zamansızlıkdan ben fırsat bulamıyorum.şimdi burda bu fırsatı kaçırmak istemiyorum .Çok da zorunluluk gibi görmeyin. Kitap sohbeti sonuçta . Zamanla nickler tanıdık geldikçe daha kolay oluyor takip etmesi. Hepimiz bir zamanlar yeni katılmıştık .
Bir de ortak okumaların hiçbirinde katılım zorunluluğu yok ama kitap okuma kulübünün mantığı birlikte aynı kitapları okuyup üzerine konuşmak olduğu için ne kadar katılınabilinirse o kadar iyi. Ortak okumaları takip eden ay içinde gün belirleyip yorumlama gecesi yapıyoruz. Mini ortak okuma dediğim durumlarda da okuyanlar aralarında kararlaştırıyor, o daha gayriresmi oluyor.
Ben de Doğubayazıt’ta çalışıyorum. Vakit olsa bile kafa dengi, benzer kitapları okuyan birini bulmak çok zorya aslında aynı kitap üzerine konuşma olayı reelde enfes olacakta zamansızlıkdan ben fırsat bulamıyorum.şimdi burda bu fırsatı kaçırmak istemiyorum .
D&R dan kitap alabilen nadir zengingillerden misiniz?Eki Görüntüle 3362730
Ödüm koptu elimdeki kitap bitecek de kitapsız kalacağım diye, annemin de birkaç ihtiyacı olunca sağdan sağdan kaçıp D&R ziyareti yaptım
2.kitapta %60 indirim vardı, 400'e geldi şunlar. 4 kitaptan kitap başına 100 TL. Girl math yapıp safa yatmak zorunda kaldımD&R dan kitap alabilen nadir zengingillerden misiniz?
GünaydınEki Görüntüle 3362719
Eki Görüntüle 3362720
Küçük Kilise - Bartın
Duvarları moloz taş, tuğla ve devşirme malzemeyle yapılmış dikdörtgen planlı bir yapıdır. Dörtgen planlı narteks üç bölümlü olup çapraz tonozlarla örtülüdür. Yapının duvarlarında fresk izleri mevcuttur. Apsis içten ve dıştan yarım yuvarlaktır. Daha sonra camii olarak kullanılan yapı bugün restore edilmiş olup, kültür sanat evi olarak kullanılmaktadır.
Günaydınlar Canım Kadınlar
Listeleri öğleden sonra hazırlayacağım. Bildirimi eksik olan tamamlasın lütfen
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
herkese günaydınEki Görüntüle 3362719
Eki Görüntüle 3362720
Küçük Kilise - Bartın
Duvarları moloz taş, tuğla ve devşirme malzemeyle yapılmış dikdörtgen planlı bir yapıdır. Dörtgen planlı narteks üç bölümlü olup çapraz tonozlarla örtülüdür. Yapının duvarlarında fresk izleri mevcuttur. Apsis içten ve dıştan yarım yuvarlaktır. Daha sonra camii olarak kullanılan yapı bugün restore edilmiş olup, kültür sanat evi olarak kullanılmaktadır.
Günaydınlar Canım Kadınlar
Listeleri öğleden sonra hazırlayacağım. Bildirimi eksik olan tamamlasın lütfen
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?