Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Savaş ve Barış’a başladım kafamdaki karakterler ilişkiler çorba oldu Rus Edebiyatı’nın en zorlayıcı yanı

Eki Görüntüle 3362515
cok iyi..bazi zamanlar karistirdigimiz dogrudur.neyseki rus edebiyati japon edebiyati olsa savasda duramazdi barista.direk suc ve cezaya dogru ilerlerdi

Cok tesekkur ediyorum favorilerime ekliyorum listeyi.sanirim cok onceden belirlenmis liste
Çoğumuz kulüp dışında da klasiklerden okuduğu için böyle bir öneride bulunmuştu birkaç ay önce. Ek olarak bilimkurgu klasikleri de olabilir dedik. Bazıları da çoğu kişide olan, -okuduğu ya da okuyacağı- (Lanetli Tavşan gibi) ortak okumaya alınan kitaplar. Bazen de mini ortak okuma yapıyoruz aramızda, buradaki sohbette spontane gelişiyor.

Anladim.dikkatli ve surekli takip etmem gerekiyor artik burayi.yeni oldugum icin bazi kisimlari kafamda oturtmaya calisiyorum.

Anladim.dikkatli ve surekli takip etmem gerekiyor artik burayi.yeni oldugum icin bazi kisimlari kafamda oturtmaya calisiyorum.
Çok da zorunluluk gibi görmeyin . Kitap sohbeti sonuçta . Zamanla nickler tanıdık geldikçe daha kolay oluyor takip etmesi. Hepimiz bir zamanlar yeni katılmıştık .

Bir de ortak okumaların hiçbirinde katılım zorunluluğu yok ama kitap okuma kulübünün mantığı birlikte aynı kitapları okuyup üzerine konuşmak olduğu için ne kadar katılınabilinirse o kadar iyi. Ortak okumaları takip eden ay içinde gün belirleyip yorumlama gecesi yapıyoruz . Mini ortak okuma dediğim durumlarda da okuyanlar aralarında kararlaştırıyor, o daha gayriresmi oluyor.

Selamlarrr, 2 günlük banım süresince Gerçek Aşk kitabını bitirdim. Çok hoşuma gitti, dizisi aklımda hiç yok ama nedense daha romantik bi konusu vardı gibi kalmış aklımda. Kitap baya gerilimliydi, aktı gitti. Tavsiye ederim

Weyward'a başladım bugün. 2023 Goodreads ödülü kazanan kitaplardan biriydi. Güzel gidiyor o da

Nice mutlu yıllara

Teşekkür ederim canım

İyi geceler

2023 OKUDUKLARIM

1- Rüzgarın Adı / Patrick Rothfuss
2- Sessiz Hasta / Alex Michaelides
3- Kadınlar Ülkesi / Carlotte Perkins Gilman
4- Saç Örgüsü / Laeititia Colombani
5- Özsaygı / Nil Gün
6- Asılacak Kadın / Pınar Kür
7- Bilge Adamın Korkusu / Patrick Rothfuss
8- Koleksiyoncu / John Fowles
9- Divanımdaki Erkekler / Brandy Engler
10- Kendinle Savaşma Sanatı / Fumitake Koga

Açıkcası bu listede en iyi 5 kitabımı oluşturamadım Bu sene eğer başarabilirsem aylık beğenilerimi yazıp yılsonunda o beğeniler üzerinden top listesi yapmayı planladım.

En aklımda kalanlar olduğu için bunları seçtim.

Weyward benimde listemde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…