- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Nice mutlu yaşlaraTeşekkürler
Teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim
Teşekkürler canım benim
Cok tesekkur ediyorum favorilerime ekliyorum listeyi.sanirim cok onceden belirlenmis listeBu yılki ortak kitap okuma listemizi ben şöyle kitap okuma günlüğüme yazmıştımburadan bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3362341
iki defa okudum2023 favori kitaplarım, biri de Bülbül ama pdften okuduğum için görseli yok
Ruh Adam her zamanki gibi favorim
Eki Görüntüle 3362443
Savaş ve Barış’a başladım kafamdaki karakterler ilişkiler çorba olduRus Edebiyatı’nın en zorlayıcı yanı
Eki Görüntüle 3362515
Çoğumuz kulüp dışında da klasiklerden okuduğu için böyle bir öneride bulunmuştu birkaç ay önce. Ek olarak bilimkurgu klasikleri de olabilir dedik. Bazıları da çoğu kişide olan, -okuduğu ya da okuyacağı- (Lanetli Tavşan gibi) ortak okumaya alınan kitaplar. Bazen de mini ortak okuma yapıyoruz aramızda, buradaki sohbette spontane gelişiyor.Cok tesekkur ediyorum favorilerime ekliyorum listeyi.sanirim cok onceden belirlenmis liste
Anladim.dikkatli ve surekli takip etmem gerekiyor artik burayi.yeni oldugum icin bazi kisimlari kafamda oturtmaya calisiyorum.Çoğumuz kulüp dışında da klasiklerden okuduğu için böyle bir öneride bulunmuştu birkaç ay önce. Ek olarak bilimkurgu klasikleri de olabilir dedik. Bazıları da çoğu kişide olan, -okuduğu ya da okuyacağı- (Lanetli Tavşan gibi) ortak okumaya alınan kitaplar. Bazen de mini ortak okuma yapıyoruz aramızda, buradaki sohbette spontane gelişiyor.
Çok da zorunluluk gibi görmeyinAnladim.dikkatli ve surekli takip etmem gerekiyor artik burayi.yeni oldugum icin bazi kisimlari kafamda oturtmaya calisiyorum.
Teşekkür ederim canım benim
Ortak okuma Suç ve Ceza. Yanlışlık var sanırım
evet yanlis yazmisimSavaş ve Barış mı, Suç ve Ceza mı?
Ay iyi bari. Yanlış kitabı okumanızdansa yanlış yazmış olmanızı tercih ederimevet yanlis yazmisim
Beni bu yorumlama konusunda dürtmeniz lazımİyi akşamlar
Başkanım C Calcifer dune kitabını okuyacaklar okudu mu? Yorumlaması olacak mı?
Bu arada popüler kültürün kölesi olmuşumşu kitabı okuyorum. Kapağı ergence geldi kitabı almadım pdf okuyorum ama beğendim kitabı
Eki Görüntüle 3362603
Nice mutlu yıllaraSelamlarDün doğum günümdü. Eşimle kızım kitap almışlar bana. Kitabı kızım seçmiş. Kitapçıda görmüştüm pahalı diye almamıştım daha önce Sağolsunlar hediye almışlar bana çok mutlu oldum Eki Görüntüle 3362253 Eki Görüntüle 3362256
Teşekkür ederim canımSelamlarrr, 2 günlük banım süresince Gerçek Aşk kitabını bitirdim. Çok hoşuma gitti, dizisi aklımda hiç yok ama nedense daha romantik bi konusu vardı gibi kalmış aklımda. Kitap baya gerilimliydi, aktı gitti. Tavsiye ederim
Weyward'a başladım bugün. 2023 Goodreads ödülü kazanan kitaplardan biriydi. Güzel gidiyor o da
Nice mutlu yıllara
Weyward benimde listemde.Selamlarrr, 2 günlük banım süresince Gerçek Aşk kitabını bitirdim. Çok hoşuma gitti, dizisi aklımda hiç yok ama nedense daha romantik bi konusu vardı gibi kalmış aklımda. Kitap baya gerilimliydi, aktı gitti. Tavsiye ederim
Weyward'a başladım bugün. 2023 Goodreads ödülü kazanan kitaplardan biriydi. Güzel gidiyor o da
Nice mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?