Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiskanmadikki hicmi hiç..
Darısı bize ne diyelim harikasın

Günaydın
Bazı kitaplar lastik gibi uzadıkça uzuyor. Beyaz Zambaklar Ülkesinde öyle oldu benim için.Aslında kitabın suçu yok sorun bende diye düşünüyorum. Her ne kadar asıl hikayeyi okumaya bugün başlayacak olsamda. Yazarın ve Finlandiya için emek vermiş kişilerin anlatıldığı 51 sayfalık bölüm yeni bitti..Keyifliydi aslında o kısımlar.

Sanki kitabta fazla tekrar var gibi dimi?
Tamam bazı tavsiyeler güzel ama bana öyle geldi biraz tekrarlama var aralarda aynı şeyleri

Sanki kitabta fazla tekrar var gibi dimi?
Tamam bazı tavsiyeler güzel ama bana öyle geldi biraz tekrarlama var aralarda aynı şeyleri
Petrov un üslubu nasıl acaba?Merak ediyorum .Bu kadar hitap yeteneği yüksek bir yazarın tarzıda öyledir diye bir beklentim var.
51.sayfaya kadar olan kısım evet gereksiz tekrarlarla dolu.Şunu merak ediyorum bu bölüm kitaba ne zaman dahil edildi?

Ne biçim okuyosunuz bee baktım hedeflere falan sonra dedim sorun sende değil onlarda. Açtım bim aktüel ürünlere baktım çocuk kitaplarından alıyoruz her seferinde
Fena fenaaa hergun belli sayfa okusan damlaya damlaya göl olur misali..
Bazende gölde yuzuyoruz mesela bu ay sanki yuzuyoruz

H M Kardeş topiklerden birindeydim ama uzun zamandır okuyamıyorum.
Odak sorunu yaşıyorum okuduğumu asla anlamıyorum tekrar okuduklarım bıktırıyor falan
Ozaman motive olamıyorsun adaptasyon sorunu yaşıyorsun kafan doluysa eğer..
Ya aslında iyi geliyor bı yandan Burdada itekleniyoruz biraz tek başımiza olsak belki koymvermistik.

Ben Petrovun ilk kitabını okuyorum hiç gözlem yapamadım dünde okuyamadım diğer kitablara baktım bugün elime alacağım yine bakalim.

Butun ay senin istedigini oku artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…