- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Ben hiç okumadım bugün. Yaramaz benHayırlı akşamlaaaarrrnasılsınız, hangi kitapları okuyorsunuz
Bende sayfa açmadım bileBen hiç okumadım bugün. Yaramaz ben
İyi akşamlar canım. Ben sadece anna okuyorumHayırlı akşamlaaaarrrnasılsınız, hangi kitapları okuyorsunuz
Sultanı Öldürmek’e devam edeceğim inşallah aminHayırlı akşamlaaaarrrnasılsınız, hangi kitapları okuyorsunuz
Ne olacak halimiz ?Bende sayfa açmadım bile
Hiç bilmiyorum ya. Nazar değdi hepimizeSultanı Öldürmek’e devam edeceğim inşallah amin
Ne olacak halimiz ?
Biz calci nin yokluğundan okuyamıyoruz
Sen bile okuyamıyorsan bacım bizim halımız duman yani
Bak ben hiç bu yönden düşünmemiştimSen bile okuyamıyorsan bacım bizim halımız duman yani
Tabiki annaHayırlı akşamlaaaarrrnasılsınız, hangi kitapları okuyorsunuz
Selam kızlarbugün ben de hiç okuyamadım herkese ne oldu ki böyle
Bi de sen oku bakalım ne düşüneceksin canım merak ediyorum yorumunuBizim öğrenci topluluğu söyleşi için getirtmişti bir kaç yıl önce. Ben de 2 kitabını aldım ama okumadım canım. Adam hukukçu. Bu işi zevkine yapıyor. Demek o kadar başarılı değil. Ya da bize hitap etmiyor
Offf evet yaaaHic okumayinca gunun heba oldugunu dusunuyorum ve icim ciz ediyor.
Ben siz okuyun diye tutuyorum kendimi. Değilse şimdiye çok okumuştumSen bile okuyamıyorsan bacım bizim halımız duman yani
Gençlere fırsat tanımak lazımBen siz okuyun diye tutuyorum kendimi. Değilse şimdiye çok okumuştum
Yok canım en son sen kalmadin. Ben de şimdi başlıyorumSağol canımevet en son ben kaldım ama yine de okumak istedim.
Evet yaa isimler karışıyor bende de. Hele Od da ki isimler unvanlarİyi yaptın daha konuşmadık zaten çalci gelince konuşuruz ben de bu sayede isimleri sayayım blpratik yapayım.
Kemal sahinde Hilmi Selahattin bey muazzez Yusuf
Anne ile kız
Yeni valiadı neydi ya
Karakterler aklımda isimler uçmuş.,
E tabi "gençlere sahip çıkalım"Gençlere fırsat tanımak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?