Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oya baydar'ın hangi kitabı? Ben de ilk kez okudum bana da ağır geldi
Yazarlar Evi Cinayeti ni okumuştum o güzeldi. Şimdi kayıp söz e başladım ağır ilerliyor. Sürekli okumak istemedim açıkçası. O yüzden yanına başka bir kitap daha aldım.

Yazarlar Evi Cinayeti bi okumuştum o güzeldi. Kayıp söz biraz ağır ilerliyor. Güncellerim tabi yorumumu bitince. Farklı bir kalemi var okuyun mutlaka bir kitabını.

Günaydın

C Calcifer canım kaptanım bence yıllık hedefini tutturanları da listelesek nasıl olur sonra onları da tebrik ederiz motive olur herkes bence. Güzel fikir ama

Şu an onu yapıyordum. İçimi mi okudun

Ellerine sağlık başkanım
Listedeki herkesi tebrik ederim, ne kadar güzel okumalar bunlar maşallah
Bi gün bana da bu sayfalar nasip olur mu

Tebrik ederim hepinizi

En çok okuyan arkadaşlar 2024 yılı boyunca ilk sayfada adınız yazılı olacak

başganım ben de tamamladım hedefimi

Yaaa rakamlar harika
2024 çok daha güzel olsun inşallah

Paylasirim mutlaka.
Normalde pek sevmem bu tarz. En son William Hope Hodgson - Sinirdaki Ev i okumustum bu tarzda. Fena degildi, fakat Dr. Moreau nun adasini okudukca okadar da iyi degilmis diye dusunduruyor

Paylasirim mutlaka.
Normalde pek sevmem bu tarz. En son William Hope Hodgson - Sinirdaki Ev i okumustum bu tarzda. Fena degildi, fakat Dr. Moreau nun adasini okudukca okadar da iyi degilmis diye dusunduruyor
Bitirdin mi Moreau'nun Adası'nı. Dehşet verici dimi

Herkesi tebrik ediyorum ❣ iyi ki bu klupteyiz de motive olup bu kadar okuma yapabilmisiz❤

Süperiz ya örnek olalım herkese. Herkes kitap okusa zaten ülke de cahil insan kalmayacak
Okuduğunu anlamayan nesil yetiştiriyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…