- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Darısı benim başımaNeyse ben okudum 100 sayfa bu da bir şeykitap çok akıcı sanırım ondan olmalı uzun bir aradan sonraki neyseki okuyabildim
Tamda öyle bir şey2 sayfa okuyorum bir bakmışım hiçbir şey anlamamışım tekrar başa sarıyorum Yine anlamıyorum
Ben de akşam okudum biraz. Yatmadan da okursam benden iyisi yokNeyse ben okudum 100 sayfa bu da bir şeykitap çok akıcı sanırım ondan olmalı uzun bir aradan sonraki neyseki okuyabildim
Kız kaç kitap okudun söyle bakalımBen de gideyim de çapraz okumama devam edeyim belki bir iki kitap bitiririm
Sopa korkusu
İyi geceler
Kitaplarımı ihmal etmemek için hepsinden minimum miktarda okuyacağım günlük hedefler belirledim. Bir tanesi hariç hedeflerimi de tamamladım. O sonuncuyu da uyumadan önce bakacağım, başım çok ağrıyor okusam da anlamam şu halde
Teşekkür ederim öncelikleNatsume, yeeavvrum (Burhan Altıntop vari) o hedefleri daha düzgün tutup, hatta yıl içinde okuma hedefi koyarak ne okuduğunu vs düzenleyebileceğin 1000kitap uygulamasını da kullanabilirsin. Muhakkak biliyorsundur zaten ama son zamanlarda kağıtlara yazıp not almayı bıraktım ben, sosyal platfromda saklıyorum bir de beğendiğim sözleri oraya da işliyorum yani kısaca çok beğendim.
Bu arada damdan düşer gibi girdim hanımlar, uzun süre yazamadım kendimi okumaya verdim. Calcim kızmasın, Veba ve Dava devam ediyor, ayriyetten Mart Menekşelerinin yanına Sophie Kinsellayı ekledim Pasaklı Tanrıçayı okuyorum kafa dağıtmalık güzel oluyor. Körlük sorması Görmek kitabını da aldım beklemede, daha cuma günü siparişten Haruki Murakami'nin Imkansızın Şarkısı ve Kadınsız Erkekler geldi. Elimdekileri bitirince topicle beraber okuyacağımız kitaplara bakacağım, bende yoksa ya da okuduysam Kirpinin Zarafeti ile devam edeceğim.
Teşekkür ederimHergün kitap alasım geliyor burada alanları gördükçe. Keyifli okumalar
Üniversitede aldığım derslerdi. Ders niteliğindeyse zorlayabilir. Benim de ilgimi çekti link atabilir misin özelden rica etsemEki Görüntüle 2782417 Eki Görüntüle 2782418
hanımlar şu seri pek ilgimi çekti,ben bayılırım da antik çağlar ve medeniyetler ile ilgili şeyler okumaya..
ne dersiniz okuyan var mı aranızda,tavsiye eder misiniz?
Daha bir kitap bitti ama diğerleri yoldaKız kaç kitap okudun söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?