Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok merak ettiğim 'Dinle Küçük adam' kitabını okuyorum, kitabı okumuyorum adeta dayak yiyorum

Sanırım kitap bitene kadar alıntılara boğacağım sizi

"Hayır, düşüncelerinin yanlış olup olmadığını sormadın kendine hiç. Bunu yapmak yerine,
komşunun düşüncelerin hakkında ne söyleyeceğini, ya da dürüstlüğün sana çok paraya patlayıp patlamayacağını sordun."

Çok merak ettim martta okuyum bende pdf ten mi okuyorsun

Çok merak ettim martta okuyum bende pdf ten mi okuyorsun
Evet canım pdf okuyorum ama tavsiye etmiyorum, yani çok kelime hataları var.
sırf merakımdan bırakamıyorum ama koşa koşa kitabını almaya gideceğim sonra bir daha okurum, hatta sanırım başucu kitabım olacak

Kurk mantolu Madonna biterrr
Kitaptan çok etkilendim kızlar. Muntazam olay örgüsü, duygu yüklü anlatımıyla roman kahramanınin iç dünyasını, duygu geçişlerini okuyucuya hissettiriyor.
...ve AŞK....Aşkın tasvirini de mükemmel buldum. Raif gibi seven denk gelir mi diye de özenmedim değil diyorummm ve yeni kitabıma başlıyorum

Eklentiler

• IMG_20210215_023122.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 22
Evet çok güzel kitab bende keyif aldİm asıl sürükleyici ligi başını biraz geçince başlıyor

Canım demir ökçe mart ayı ortak okuma kitabımız haberin yoksa diye söyleyim dedim

Canım ortak okuyoruz bir sonraki ayda tartışıyoruz. Daha keyifli oluyor. Sen önden okumak istersende okuyabilirsin tabi
Hmm anladım cnm. Ben Mart ayında tartışılıyor diye biliyordum acele ettim bu yüzden Demir ökçe beklesin o zaman. Sabahattin Ali Sırça Köşk'le okumaya devammm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…