Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap bitince 10 kg halter başlamayı düşünüyorum
Life light çiftçi olacak
Bence kitap bize çok şey kattı
Ben acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor

Ben acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor
Hiç evde oturmak yok. Ordan oraya sürtüyorlar.Kıçınızı kırın da durun bir yerde.

Ful entrika
Ben kitaba başlamadan önce Anna yi gözümde çok büyütmüştüm yani çok duyduk okuduk falan ya, aşkıyla bir kadın kahraman bekliyordum adeta. Gereksiz uzun, beş kitap ana karakteri toplamış gibi yazar.
Kısaltılmış okunsa da bir kayıp olmazmış gibi geliyor bana

Ben entrika okumaya razıyım

Aynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?

Aynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?
Hayır sadece bir yerde geçen adam niye o kadar tasvir edilir. Figüran işte. Ama yok illa bayıltacak

Hayır sadece bir yerde geçen adam niye o kadar tasvir edilir. Figüran işte. Ama yok illa bayıltacak
Ozellikle kadinlarin hareketlerini anlatmasi asiri sinirlendiriyor beni. En sinir oldugum kadin modelleri, ayilip bayilanlar, aglayanlar, ufacik seyden bir suru mana çıkaranlar

Ozellikle kadinlarin hareketlerini anlatmasi asiri sinirlendiriyor beni. En sinir oldugum kadin modelleri, ayilip bayilanlar, aglayanlar, ufacik seyden bir suru mana çıkaranlar
Hayır ne düz yaşıyorum diye kendimden şüphe ediyorum. Hiç aklımdan türlü türlü şeyler geçmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…