- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Gel de şimdi okuHem de ne çiğnemeizmariti ezerler ya o şekil
Çok normal, görüntüden anlamamız gerekiyordu kitabı okuyabilmek için önce güç gerekliKitabi tutarken kolum ağrıyor resmen yahem psikolojik hem fiziksel çöktüm
Kol kası yaptik sayesindeÇok normal, görüntüden anlamamız gerekiyordu kitabı okuyabilmek için önce güç gerekli
Anamm o zaman sana bir de fizik tedavi masrafı çıkacak deseneKitabi tutarken kolum ağrıyor resmen yahem psikolojik hem fiziksel çöktüm
Yarim birakmak bile iki kitap bitmekle eşdeğerAnamm o zaman sana bir de fizik tedavi masrafı çıkacak desenekim seçti bu kitabı zamanında niye yarım bırakmışım belli
Kitap bitince 10 kg halter başlamayı düşünüyorumKol kası yaptik sayesinde
Ben acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyorKitap bitince 10 kg halter başlamayı düşünüyorum
Life light çiftçi olacak
Bence kitap bize çok şey kattı
Yok mu arttıranKitap bitince 10 kg halter başlamayı düşünüyorum
Life light çiftçi olacak
Bence kitap bize çok şey kattı
Hiç evde oturmak yok. Ordan oraya sürtüyorlar.Kıçınızı kırın da durun bir yerde.Ben acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor
Zaten çok sıkıcı değil mi ya levin ve köy hayatıBen acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor
Ful entrikaBen acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor
Onu ben de dusundum. Para cok tabiHiç evde oturmak yok. Ordan oraya sürtüyorlar.Kıçınızı kırın da durun bir yerde.
Bu kadar uzun bir kitabin bu kadar bos olmasi üzdü beni, ne yalan soyliyim. Bir Martin Eden degil asla.Zaten çok sıkıcı değil mi ya levin ve köy hayatı
Sosyete önemliHiç evde oturmak yok. Ordan oraya sürtüyorlar.Kıçınızı kırın da durun bir yerde.
Ben entrika okumaya razıyımFul entrika
Ben kitaba başlamadan önce Anna yi gözümde çok büyütmüştüm yani çok duyduk okuduk falan ya, aşkıyla bir kadın kahraman bekliyordum adeta. Gereksiz uzun, beş kitap ana karakteri toplamış gibi yazar.
Kısaltılmış okunsa da bir kayıp olmazmış gibi geliyor bana
Aynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?Ful entrika
Ben kitaba başlamadan önce Anna yi gözümde çok büyütmüştüm yani çok duyduk okuduk falan ya, aşkıyla bir kadın kahraman bekliyordum adeta. Gereksiz uzun, beş kitap ana karakteri toplamış gibi yazar.
Kısaltılmış okunsa da bir kayıp olmazmış gibi geliyor bana
Hayır sadece bir yerde geçen adam niye o kadar tasvir edilir. Figüran işte. Ama yok illa bayıltacakAynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?
Ozellikle kadinlarin hareketlerini anlatmasi asiri sinirlendiriyor beni. En sinir oldugum kadin modelleri, ayilip bayilanlar, aglayanlar, ufacik seyden bir suru mana çıkaranlarHayır sadece bir yerde geçen adam niye o kadar tasvir edilir. Figüran işte. Ama yok illa bayıltacak
Hayır ne düz yaşıyorum diye kendimden şüphe ediyorum. Hiç aklımdan türlü türlü şeyler geçmiyorOzellikle kadinlarin hareketlerini anlatmasi asiri sinirlendiriyor beni. En sinir oldugum kadin modelleri, ayilip bayilanlar, aglayanlar, ufacik seyden bir suru mana çıkaranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?