Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben entrika okumaya razıyım
Sadece entrika okusak yine iyi
En itici kısmıda erkekler bir araya gelince alakasız konuşmalar yapıyorlar ya
Aynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?
Evet bu kadar uzun anlatması anlamsız.
Bu kadar gereksiz detay arasında ana konu kaybolmuş gibi, kitabın adını konusunu bilmeden okusak konuyu çözemeyiz bence

Bence 10 sezonluk bir dizi cikar bundan. Yaprak dokumunden neyi eksik?

Sen dur ben ona daha neler yapacagim, ömrümü yedi ömrümü
Elimize bi geçirsek Anna ve Levin'i
Yalnız ben Kiti'ye de uyuz oluyorum yersiz
bi drama queen modunda sürekli C Calcifer Calcim merdanesiyle bi girişse pamuk olacak aslında

Bence 10 sezonluk bir dizi cikar bundan. Yaprak dokumunden neyi eksik?
Fazlası var eksiği yok ağzımızın tadı bozulmasın da Annanın kocası
Elimize bi geçirsek Anna ve Levin'i
Yalnız ben Kiti'ye de uyuz oluyorum yersiz
bi drama queen modunda sürekli C Calcifer Calcim merdanesiyle bi girişse pamuk olacak aslında
Drama konusunda Levin in abisi nikolayın hakkını yedirtmem

Bir kitap daha biterr
Sabahattin Ali okumaya ara veriyorum artık. Arka arkaya 4 kitabından sonra
İçimizdeki şeytan da çok beğendiğim bir kitap oldu. Baskahramanimiz Ömer de "İçindeki şeytana" rağmen özünde kötü biri değil bence nitekim hatalarının farkına varıp finalde en büyük iyiliği yaptı...

"İsteyip istemediğimi doğru dürüst bilmediğim fakat neticesi aleyhime çıkarsa istemediğimi iddia ettiğim bu nevi söz ve fiillerimin daimi bir mesulünü bulmuştum Buna içimdeki şeytan diyordum. İçimizde şeytan yok içimizde aciz var tembellik var iradesizlik, bilgisizlik ve bunların hepsinden daha korkunç bir şey : hakikatleri görmekten kaçma ihtiyadı vardı."

Yeni bebeklerrim bunlar İtiraf kitabıyla okumaya devammm...Bı süre de İskender pala okuyacağım. Ayşe Kulin'den Sevdalinka da Boşnak katliamıni anlatıyormuş onu da araya sıkıştıracagim. Bismillah

Eklentiler

• IMG_20210219_125855.webp
    44 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…