Sadece entrika okusak yine iyiBen entrika okumaya razıyım
Evet bu kadar uzun anlatması anlamsız.Aynen katiliyorum. Cok alakasiz karakterleri bile uzun uzun tasvir etmis. Yok adamin gozu soyle, kulagi boyle. Tamam gozumuzde canlandirmak kolay oluyor ama faydasi ne? Ne katiyor bana?
Bak ama nasil deger goruyorlar. Hata bizde demekkiHayır ne düz yaşıyorum diye kendimden şüphe ediyorum. Hiç aklımdan türlü türlü şeyler geçmiyor
Bence 10 sezonluk bir dizi cikar bundan. Yaprak dokumunden neyi eksik?Sadece entrika okusak yine iyi
En itici kısmıda erkekler bir araya gelince alakasız konuşmalar yapıyorlar ya
Evet bu kadar uzun anlatması anlamsız.
Bu kadar gereksiz detay arasında ana konu kaybolmuş gibi, kitabın adını konusunu bilmeden okusak konuyu çözemeyiz bence
Sen dur ben ona daha neler yapacagim, ömrümü yedi ömrümüYalnız kızlar yazdıklarınıza bakıyorum da iyi gömdük Anna'yı he
Fazlası var eksiği yokBence 10 sezonluk bir dizi cikar bundan. Yaprak dokumunden neyi eksik?
Drama konusunda Levin in abisi nikolayın hakkını yedirtmem
Ay resmen kitapta bi tane insan gibi insan yokFazlası var eksiği yokağzımızın tadı bozulmasın da Annanın kocası
Ay super benzetme olmusFazlası var eksiği yokağzımızın tadı bozulmasın da Annanın kocası
En normal Anna nin çocuğuAy resmen kitapta bi tane insan gibi insan yok
Anna gerçekten 3-4 kitap sayılabilir . Ben henüz 3 kitap bitirdim sayfa toplamı 897 yani Anna okuyo olsaydım henüz bitmemiştiSelam herkese. Nasil gidiyor kizlar? Ben hala Anna'dayim
Annayi bitirenlere yıpranma payı olarak bir kitap daha eklensinKitabi tutarken kolum ağrıyor resmen yahem psikolojik hem fiziksel çöktüm
Aaa sen daha baslamadin miAnna gerçekten 3-4 kitap sayılabilir . Ben henüz 3 kitap bitirdim sayfa toplamı 897 yani Anna okuyo olsaydım henüz bitmemiştivalla başlamaya korkuyorum
Hiç evde oturmak yok. Ordan oraya sürtüyorlar.Kıçınızı kırın da durun bir yerde.
Anna gerçekten 3-4 kitap sayılabilir . Ben henüz 3 kitap bitirdim sayfa toplamı 897 yani Anna okuyo olsaydım henüz bitmemiştivalla başlamaya korkuyorum
Su hiç sıcak değil bence gelmeeAaa sen daha baslamadin mi
10 gün yoktum günde 50 sayfa okunsa 500 sayfa olurduBizi niye eziyorsun
Çocuğa bakıp 10 sayfa düşünüyorHadi canımsadece şaka yapmak istemiştim bu kadarını kaldıramam
Var var Annazedeler dolu buralar
Kara Murat benimAnamm o zaman sana bir de fizik tedavi masrafı çıkacak desenekim seçti bu kitabı zamanında niye yarım bırakmışım belli
Rus magaziniBen acaba sıkıldıgım mi icin mi bilmiyorum ama bana birsey katmiyor ya. Arada tarim iscileriyle ilgili bazi fikirler atiyor ortaya, onun disinda magazin gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?