Morgue Sokağı Cinayetleri bitti. Kitapla ilgili öğrendiğim şey yazılan ilk dedektiflik romanıymış ve arthur conan doyle ve agatha christie’ye öncü olmuş ayrıca okuduğum ilk Edgar Alan Poe romanı.kitabın konusu, evinde vahşi bir şekilde öldürülmüş iki kadının cesetinin bulunması üzerine Auguste Dupin'in ipuçlarını toplayarak cinayetleri aydınlatma süreci anlatılmaktadır.ben severek okudum bir ilk için güzeldi en kısa zamanda yazarın başka bir kitabını okumayı planlıyorum
Ben bu ayki hedeflerini bitirdim son hafta için elime biraz dini biraz kişisel gelişim içerikli Deniz Erten'in Uyanış serisinin birinci kitabı olan Kıyam-et'i aldım.
Bu kitapla şubat ayını kapatacağım
Ben bu ayki hedeflerini bitirdim son hafta için elime biraz dini biraz kişisel gelişim içerikli Deniz Erten'in Uyanış serisinin birinci kitabı olan Kıyam-et'i aldım.
Bu kitapla şubat ayını kapatacağım
İtirafa başladım hanımlar. Klâsik İskender pala harikası. Fatih Sultan Mehmet (Büyük Kartal) döneminde yaşayan Tokatlı Molla Lütfinin idamını anlatıyor. Güzel tarihi bilgiler de mevcut
Cihanda hangi fidan vardır ki yetişip saye salsın da akıbet hazana ermesin, felekte hangi saadet yıldızıdir ki kemalin zirvesine erdikten sonra zevalin deryasında batmasın ?
Şuan 1984 romanını okuyorum bitirirsem ki iyi akıyo Şubat için hedefimi tamamlamış olacağım. Bu arada ince memed 3 e de başladım yine bir sürü kitap sürü halinde ilerliyo:) Şubat'ta 4 ün altına düşmemek için uğraştım inşallah üstüne de çıkarım