Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deniz işçilerinin bana verdiği hislere tercüman olmuş bu yazdıkların. Okuyorum anlamıyorum anlıyorum aklımda kalmıyor. Bir rüzgar veya bir dalga o kadar derin o kadar betimleme dolu anlatılınca nebilim

İyi geceler sevgili kitapseverler kumarbaz kitabınında sonuna gelmiş bulunmaktayım. Açıkcası konusu dağınık bir kitap. Öncesinde ve sonrasında da kitaplar varda bir serinin devamı gibi geldi bana. İsminden de anlaşılacağı gibi kumardaki hırstan bahsediyor. Söyleyeceklerim bu kadar yeni kitabımı seçince yazacağım tatlı rüyalar

Kardeşim geldi iki gündür misafir geliyor artı kızım teyze aşkına uyumuyor. Okumam biraz sekteye uğrasada bu gece Deniz işçilerini bitireceğim. Yetti gari !! Şubatın son haftasını İyi Hissetmek kitabını bitirmekle geçecek. İnşallah martta daha iyi okumalarımolur. Hoş iki ayda 5 kitap hedefim. Çok değil ama anca okurum. Gelip sohbetlere dahil olamıyorum. I am so sorry

Dostoyevski kendi de kumar bağımlısıymış sanırım. Kendini yazmıştır belki

Çok şükür bin şükür Deniz İşçileri bitti. ilk kez bir kitap bu kadar zorladı beni. Özet geçeyim diyeceğim ama hiç içimden gelmiyor. Ama en etkilendiğim yer denizde kayalıklara çarpan geminin makinesini kurtarmaya çalışan Gilliatt’ın azmi mücadelesi içinde onu hayata bağlayan aşkı. O aşk İçin 2 buçuk ay açık denizde kayalara çarpan bir geminin makinesini kurtardı becerikli akıllı iradeli biri. Ve öyle çok aşıkki sevdiği kadın İçin kurtardı o makineyi. Sonrada o kadını baş rahiple evlendirdi.
Neyse iyigeceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…