Ay kıyamam sen birde onun çektiğini düşün çok berbat bu diş dönemi uyku yok yemek yok mızmızlık ota moka ağlamak çok çabucak kolay çıksın inşallah1984 de 182. Sayfadayim erken bitirip Mart başlamadan ince memed 3 te ilerlemiş olmak istiyorum . Yoksa Mart'ta ince memed ten başka kitap okuyamayacak yogunlugum olacak. Kendi planlamam dışına çıkmak istemiyorum.
Her gün en az 15 dk kitap okunacak haftada en az bir kitap bitirilecek. Bu planla şimdilik başarılı ilerliyorum ama oğlumun köpek dişleri beni sürüm sürüm süründürüyo.
Ben oysa ki çok severek okumuştum. O bilmediğim kelimeler beni cezbetmiştiGünaydın her kese. Kaç gündür hiç kitap okuyamıyorum. Saatleri ayarlama enstitüsü kitabına başladım. Ne kadar zormuş... 10sayfa okudum kenara koydum, elim gitmiyor. Bilmediğim çok söz var...
Benim ana dilim Türkçe değil, herhalde o yüzden aşırı yüklenme yaşadı beynim :)Ben oysa ki çok severek okumuştum. O bilmediğim kelimeler beni cezbetmişti
Yalaaan)[1] Lev Tolstoy tarafından yazılmış, Rus Habercisi'nin 1873-1877 yılları arasındaki döneminde, bölümler hâlinde basılmış roman. 125 farklı yazarın belirlediği bir listede zamanımıza kadar yazılmış en iyi roman olarak görülmüştür.[2]
Gelde inan şimdi
O kitapla ilgili çok övgü vardı diye bende aldım okumak için heyecanlıyken senin bu yazdıkların soğuk duş etkisi yaptıGünaydın her kese. Kaç gündür hiç kitap okuyamıyorum. Saatleri ayarlama enstitüsü kitabına başladım. Ne kadar zormuş... 10sayfa okudum kenara koydum, elim gitmiyor. Bilmediğim çok söz var...
Neyseki severek okuna biri çıktıBen oysa ki çok severek okumuştum. O bilmediğim kelimeler beni cezbetmişti
Ana dilin Türkçe'de olsa anlaması çok zorBenim ana dilim Türkçe değil, herhalde o yüzden aşırı yüklenme yaşadı beynim :)
Ben eski dil yazılarını çok seviyorum. Kelimelere takılmadan okudum çıkarım yaparak. Zaten akışına bırakınca kitap aktı gittiNeyseki severek okuna biri çıktıumudum kırıldı bi an
Yaa kıyamam yavruya1984 de 182. Sayfadayim erken bitirip Mart başlamadan ince memed 3 te ilerlemiş olmak istiyorum . Yoksa Mart'ta ince memed ten başka kitap okuyamayacak yogunlugum olacak. Kendi planlamam dışına çıkmak istemiyorum.
Her gün en az 15 dk kitap okunacak haftada en az bir kitap bitirilecek. Bu planla şimdilik başarılı ilerliyorum ama oğlumun köpek dişleri beni sürüm sürüm süründürüyo.
O dişler yok mu o dişler1984 de 182. Sayfadayim erken bitirip Mart başlamadan ince memed 3 te ilerlemiş olmak istiyorum . Yoksa Mart'ta ince memed ten başka kitap okuyamayacak yogunlugum olacak. Kendi planlamam dışına çıkmak istemiyorum.
Levin başladı mı konuşmayaSon 90
Hiç susmadı ki son bölüm sanki ona ayrılmış gibiLevin başladı mı konuşmaya
Anna geldiği gibi ......Hiç susmadı ki son bölüm sanki ona ayrılmış gibiarada annayı görünce şaşırdım
Anna geldiği gibi ......
bak nasıl başlamıştı nasıl bittiiiiğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?