Artık geliyorum.ooo kimleri görüyorum kimleri. Siz buralara gelir miydiniz yaw
Bayılırım pazartesiyeSizden etkilenmeye başladımm yiterin pazartesi in suçu yok bugün güzel bı günbende iyim canim sende iyi ol hep pazartesi neymiş seni kötü yapamaz
O beni piçaklarPıçağını bırak da git ama
Ev ahalisi aç kalsın istiyorsun canım gelinlerini gören kaynanam hayattan elini eteğini çeker durum ne olursa olsunÖzlemiştir seni bulantılar başlayınca git bence sen yatar kusarsın oda yemek yapar
Madonna ve kuyucaklıU UcanSupurge doğru söyle kaç tane a101 alisi var sende?
Komutan Logar Daş geldi savuulluuunnnSen beni dinle Bonusum. O atlayanları odaya alacağım haberleri yok
Şaşırt beni bebeğimArtık geliyorum.
Şaşırıyosun biliyorm ama alışacaksın
Matrix mi oldun çen bakimO beni piçaklar
Ev ahalisi aç kalsın istiyorsun canım gelinlerini gören kaynanam hayattan elini eteğini çeker durum ne olursa olsun
Madonna ve kuyucaklı
Komutan Logar Daş geldi savuulluuunnn
Eki Görüntüle 2792729
Zamanla bize yetişirsin. Ortak okumalarımız yıl sonuna kadar devam edecek zaten. Beraber okumak baya motive ediyor insanıYa yorumlayacağınız kitapları malesef ben okumadım. Aslında roman okumaya yeni başladım sayılır. Hep kişisel gelişim kitapları okurdum. Roman okumanın keyfine yeni varıyorum desem yeridir. Dizi izlerken aldığım keyfin en az 2 3 katını alıyorum hevesle sonunu merak ediyorum. Vadideki zambak mesela bitsin istemedim. Daha güzel bir son olmasını çok istedim. Simyacı kitabına başladım bugün hemen 28.sayfaya geldim bile.Bir an önce elimdekiler bitse de size yetişip daha çok klasik okusam diye aşırı hevesliyim. Birde kpss arama sayısını görmüşsünüzdür belki. Atanmayı beklerken şuan muallaktayız öğretmenler olarak. Eğer kontenjan az olursa tekrar ders çalışmaya başlamam gerek. Geçen yıl bu sebeple okuyamamıştım yine aynı şey olsun istemiyorum
Bende de sait faik var bi tane yıllardır kitapligimdaydi bir türlü sıra gelemedi ona. Bari bu vesileyle bitireyimAkşam Mart ayı okuma listemi çıkarmam lazım.
Sait Faik'in Abasıyanık Kitabını hep beraber okuyalım mı ?
Sana hediye kitap göndereceğim bunu 3 günde bitirirsen
Ancak gelebildim tünaydın
Günaydın
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Samsonn
@_Reyyan
@H M
Jawlensky
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
Bonus
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@eylulcmre
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Annanya
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
T Tamam
@dayler dayler
@Jasminla
@mehlika nur
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinGünaydın kizlar. Ben annayi bitiremedim. Kitabi sevmemekten degil bazi saglik sorunlariyla ugrasmaktan bitiremedim. Pek keyfim yok bu ara. Kendime geldigimde donecegim araniza. Arada bir okuyorum ama her gun duzenli okuyamiyorum malesef
Olur canım hangi kitap okunacaksa ben sipariş veririmAkşam Mart ayı okuma listemi çıkarmam lazım.
Sait Faik'in Abasıyanık Kitabını hep beraber okuyalım mı ?
Neden bunun neresi yanlış kiyanlış tanınmak istemem
Alemdağ'da Var Bir Yılan kitabı var bende. Onu okuyacağım
Senin keyfin mi yok ?
Neden bunun neresi yanlış ki
Yok kuzum iyiyim biraz işlerim varSenin keyfin mi yok ?
İstediğim reaksiyonun alamadım senden çünküYok kuzum iyiyim biraz işlerim varonların arasında girip okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?