Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yorumlayacağınız kitapları malesef ben okumadım. Aslında roman okumaya yeni başladım sayılır. Hep kişisel gelişim kitapları okurdum. Roman okumanın keyfine yeni varıyorum desem yeridir. Dizi izlerken aldığım keyfin en az 2 3 katını alıyorum hevesle sonunu merak ediyorum. Vadideki zambak mesela bitsin istemedim. Daha güzel bir son olmasını çok istedim. Simyacı kitabına başladım bugün hemen 28.sayfaya geldim bile. Bir an önce elimdekiler bitse de size yetişip daha çok klasik okusam diye aşırı hevesliyim. Birde kpss arama sayısını görmüşsünüzdür belki. Atanmayı beklerken şuan muallaktayız öğretmenler olarak. Eğer kontenjan az olursa tekrar ders çalışmaya başlamam gerek. Geçen yıl bu sebeple okuyamamıştım yine aynı şey olsun istemiyorum

Pıçağını bırak da git ama
O beni piçaklar
Özlemiştir seni bulantılar başlayınca git bence sen yatar kusarsın oda yemek yapar
Ev ahalisi aç kalsın istiyorsun canım gelinlerini gören kaynanam hayattan elini eteğini çeker durum ne olursa olsun
U UcanSupurge doğru söyle kaç tane a101 alisi var sende?
Madonna ve kuyucaklı
Sen beni dinle Bonusum. O atlayanları odaya alacağım haberleri yok
Komutan Logar Daş geldi savuulluuunnn

Zamanla bize yetişirsin. Ortak okumalarımız yıl sonuna kadar devam edecek zaten. Beraber okumak baya motive ediyor insanı

Günaydın kizlar. Ben annayi bitiremedim. Kitabi sevmemekten degil bazi saglik sorunlariyla ugrasmaktan bitiremedim. Pek keyfim yok bu ara. Kendime geldigimde donecegim araniza. Arada bir okuyorum ama her gun duzenli okuyamiyorum malesef
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Akşam Mart ayı okuma listemi çıkarmam lazım.
Sait Faik'in Abasıyanık Kitabını hep beraber okuyalım mı ?
Olur canım hangi kitap okunacaksa ben sipariş veririm

C Calcifer sana diğer kitap kurtlarına sorayım. Okumaya teşvik odaklanmak için yaptığınız bişey var mı?

Müzikle okuma ve sesli okuma yapıyomusunuz mesela?
Benim okumam için hedef koymam lazım. biraz inatçıyım hedefi koyduysam tutturmam lazım. Beni motive ediyor hedef koymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…