- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Suzan Avcı diyesim geldiAnası türk filmindeki klişe olan para göz annelere benziyordu
Kesinlikle. Yusuf'un bir eksisi asla düşünemiyor ot gibi. Dünya dönüyor o sadece izliyor.Yusuf levinin okumamış hali değil mi ya
Kesik kesik okudu isem canım ondan olabilir evetÇok dalga geçtik burada şöyle pis böyle kirli hamam falan ondan öyle hatırlıyor olabilirsin belki canım
He tam olarak o.kadın 40dan sonra kabak çiçeği gibi açıldıSuzan Avcı diyesim geldi
İkiside çiftlik seviyorduLevin in yine idealleri görüşleri vardı ve çabası Yusuf ne yaptı ki koca kitap ta
Çok donuk ve ruhsuz yazılmıştı. İnsan biraz ortalığı dağıtırKesinlikle. Yusuf'un bir eksisi asla düşünemiyor ot gibi. Dünya dönüyor o sadece izliyor.
Bana başka şeyler hatırlattıAnası türk filmindeki klişe olan para göz annelere benziyordu
O iş beğenmedikçe, elinden iş gelmedikçe beni afakanlar bastı.Yusuf'un onca zaman boş boş gezmesine hiç anlam veremedim
Bir de seni yadırgayan bir kadınla yaşarken sıfır çabayla anlamsızca yaşadı.
NasılBana başka şeyler hatırlattı
kaymakam onun en büyük şansıydı ve değerlendiremedi imkana rağmen Okumadı. Aslında romanda Yusuf genç cıvan yani, ufak bi parmak kusuru var sadece. Üç kuruşa köy köy dolaşıp tahsilat yapacağına başka iş bulsa amelelik yapsa daha iyiydiKesinlikle. Yusuf'un bir eksisi asla düşünemiyor ot gibi. Dünya dönüyor o sadece izliyor.
Aynen iş beğenmedi bideO iş beğenmedikçe, elinden iş gelmedikçe beni afakanlar bastı.
Büyük travma atlatmış aslında. Anne babasının ölümü yani. Ama o hallerini okurken daraldım.Kesinlikle. Yusuf'un bir eksisi asla düşünemiyor ot gibi. Dünya dönüyor o sadece izliyor.
Al benden de o kadar, memurluğu beğenmiyor bir de sanki holding patronuyduO iş beğenmedikçe, elinden iş gelmedikçe beni afakanlar bastı.
Kanlı Nigar diyim sen anla
Travma yaşamış tamam ama bu çalışmasına engel değildi ki. Ya da gözünün önünde karısının kötü yola düşmesine göz yummasınaBüyük travma atlatmış aslında. Anne babasının ölümü yani. Ama o hallerini okurken daraldım.
Yaa ben diyecektim kanlı Nigar mi diyeAl benden de o kadar, memurluğu beğenmiyor bir de sanki holding patronuydu
Burda kaç çocuklu insanlar kpss hazırlanıp memur olmaya çalışıyor. Adam beğenmiyor pehhAl benden de o kadar, memurluğu beğenmiyor bir de sanki holding patronuydu
Öyle. Kitabın başındaki zıpkın delikanlı gitti yerine saf donuk biri geldi.Travma yaşamış tamam ama bu çalışmasına engel değildi ki. Ya da gözünün önünde karısının kötü yola düşmesine göz yummasına
Tam olarak oYaa ben diyecektim kanlı Nigar mi diye
Kanlı Nigar kızına altın muamelesi yapıyordu bu kadın resmen parayı verene peşkeş çektiTam olarak o
Ali ile Muazzez, Yusuf ile Kübra evlenmeliydiOlan Ali ye ve verdiği paralara oldu.
Bide Ali Yusuf a bu kadar değer verirken, Yusuf un parayı alırken bile içten içe Ali yi sevmediğini düşünmesi çok sinir bozucuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?