Evet hiç hoş değildi ben o öldükten sonra evlenemez muazzez ile vicdan yapar diye düşündüm amaOlan Ali ye ve verdiği paralara oldu.
Bide Ali Yusuf a bu kadar değer verirken, Yusuf un parayı alırken bile içten içe Ali yi sevmediğini düşünmesi çok sinir bozucuydu.
Fırsat kolluyormuş gibi olduEvet hiç hoş değildi ben o öldükten sonra evlenemez muazzez ile vicdan yapar diye düşündüm ama
Aynen oyle işlerine geldiFırsat kolluyormuş gibi oldu
Yusuf o kadar da karakterli değilmiş demek kiEvet hiç hoş değildi ben o öldükten sonra evlenemez muazzez ile vicdan yapar diye düşündüm ama
Değil di bence .Eğer olsa idi daha bir hırsla tutunurdu hayata kaymakam ona iyi kötü bir aileye soktu .okumak istemedi doğru düzgün bir iş bulamadı kızını verdi en son onada sahip çıkamadıYusuf o kadar da karakterli değilmiş demek ki
Bencede. Özellikle Kübra konusu çok yarım kaldı.Ali ile Muazzez, Yusuf ile Kübra evlenmeliydi
Yok ya nerdeee. Yanlış hatırlamıyorsam eğer öldü diye Yusuf ta Muazzez de rahatladı.Evet hiç hoş değildi ben o öldükten sonra evlenemez muazzez ile vicdan yapar diye düşündüm ama
Çok güzel kitaptırşeker portakalı bu da oku mutlaka hem kısa hem çok güzel
Ali Rıza bey de öyle idi o da az çekmedi garibimKaymakam nasıl evlenmış o kadınla hayret. O kadar düzgün , merhametli biriydi oysa ki
Meslektaş olabilirler gibisine yoksa Nigar daha dişli ve gururluKanlı Nigar kızına altın muamelesi yapıyordu bu kadın resmen parayı verene peşkeş çekti
Evet karısını da çok iyi tanıyordu üstelik başına gelecekleri biliyorduKaymakam nasıl evlenmış o kadınla hayret. O kadar düzgün , merhametli biriydi oysa ki
Şahende eve istememekte haklıymış aslında.Değil di bence .Eğer olsa idi daha bir hırsla tutunurdu hayata kaymakam ona iyi kötü bir aileye soktu .okumak istemedi doğru düzgün bir iş bulamadı kızını verdi en son onada sahip çıkamadı
. Rahatım bozulmasın diye he he diyen insan dünyanın en gereksiz insanı benceAli Rıza bey de öyle idi o da az çekmedi garibim
Daha güzel minnetle karşılık verebilirdi kaymakam için ama yapamadı YusufŞahende eve istememekte haklıymış aslında.
Onda da vardı rahatlık huzur için paraya düşkünlük biraz. Rahatım bozulmasın diye he he diyen insan dünyanın en gereksiz insanı bence
Kaymakamın kemikleri sızlamıştırDaha güzel minnetle karşılık verebilirdi kaymakam için ama yapamadı Yusuf
Açıkcası acısı var diye çok yüz verdiler. Ailenin reisi yapmışlardı. Bi işe yarasa hadi neyse ama onu da beceremedi.Daha güzel minnetle karşılık verebilirdi kaymakam için ama yapamadı Yusuf
O da karısını biliyordu ama Yusuf sahip çıkar diye düşünmüştür garibimKaymakamın kemikleri sızlamıştır
Faydalı bir işi yoktu ki hiçAçıkcası acısı var diye çok yüz verdiler. Ailenin reisi yapmışlardı. Bi işe yarasa hadi neyse ama onu da beceremedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?