Oldu galibaAnasının kızı desem olmaz dimi
Meyilliydi diyorum benAç kaldılar bi de para pul suyunu çekti
En son onunla bastı Yusuf yanlış hatırlamıyorsamKaymakamın yerine gelen de az kötü değildi
Beğenmiştik aslındaKörlük ü pek beğenmediniz sanki o yüzden almadım
Bugün arkadaşım söyledi bu kitabı ama alsam mı bilemedim şimdiYok güzeldi kitap sadece çok pis nir his bıraktı okurken. Duş alma ihtiyacı hissettim sürekli
Maddiyat yoksa bir hiçsin. Para demek her şey demek. Muazzez in anası para uğruna kızını sattıZaten bunu anlatmaya çalışmış genelde
Geçen aylarda konuşmuştuk kaynamıştır aradaBen görmemişim onu
Ben niye kafamda beğenmediniz diye kurmusum acabaOldu galiba
Meyilliydi diyorum ben
En son onunla bastı Yusuf yanlış hatırlamıyorsam
Beğenmiştik aslında
Al al güzeldi bence. Sürü psikolojisi ve kalabalık etkisini güzel anlatmış bence. İstersen geçmiş sayfalardan yorumlarımıza bak fikir almış olursunBugün arkadaşım söyledi bu kitabı ama alsam mı bilemedim şimdi
Ne güzel ☺Kırmızı pazartesiyide ortak okuma yapıcaktık bu ay
Yusuf gibi donuk biri ne kadar ilgi alaka gösterebilirdi ki muazzez zaten küçüktü. İlgi gördüğü yere kaydıYalnız kalmayı sindiremedi herhalde yani kocası yanında yok günlerce gelmiyor, hoşuna gitti birilerinin onunla ilgilenmesi belkide.
Para olmayınca gurur da kalmadı Yusuf çok ezildi.Maddiyat yoksa bir hiçsin. Para demek her şey demek. Muazzez in anası para uğruna kızını sattı
Keyifli okumalarBen Demir Ökçe ye başladım güzel gidiyor
Görmek kitabını da okuyacağız hep beraber.Ben niye kafamda beğenmediniz diye kurmusum acaba.
Bende alayım o zaman körlük ile görmek i
Evet cezbetti işte ilgi. Bir yandan da annesi tabi.Yusuf gibi donuk biri ne kadar ilgi alaka gösterebilirdi ki muazzez zaten küçüktü. İlgi gördüğü yere kaydı
Aaa olur mu ne kadar konuştuk üzerinde.benim favori kitaplarımdan. Bence herkes okumalıKörlük ü pek beğenmediniz sanki o yüzden almadım
Ben kendi kendime güzel kurmusum Calci anlaşıldıAaa olur mu ne kadar konuştuk üzerinde.benim favori kitaplarımdan. Bence herkes okumalı
Yusuf levinin okumamış hali değil mi yaYusuf gibi donuk biri ne kadar ilgi alaka gösterebilirdi ki muazzez zaten küçüktü. İlgi gördüğü yere kaydı
Çok dalga geçtik burada şöyle pis böyle kirli hamam falan ondan öyle hatırlıyor olabilirsin belki canımBen kendi kendime güzel kurmusum Calci anlaşıldı
Anası türk filmindeki klişe olan para göz annelere benziyorduKeyifli okumalar
Görmek kitabını da okuyacağız hep beraber.
Evet cezbetti işte ilgi. Bir yandan da annesi tabi.
Büyük ihtimalÇok dalga geçtik burada şöyle pis böyle kirli hamam falan ondan öyle hatırlıyor olabilirsin belki canım
Levin in yine idealleri görüşleri vardı ve çabası Yusuf ne yaptı ki koca kitap taYusuf levinin okumamış hali değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?