Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Stefan zweig ACIMAK kitabi bitti
332 sayfa olan kitap beni biraz yordu acikcasi bitirmek icin cok cabaladim ama başardım
Kitabi konu olarak begendim.Her Stefan Zweig kitabında olduğu gibi bu da yine duyguların muhteşem anlatımını hissettiğimiz bir kitap.
Bu kitapta anlatılan duygu ise acıma duygusu.
Kitaptan alinti "INSANIN VICDANI HATIRLADIĞI MUDDETCE ,HICBIR HATA UNUTULMUS DEGILDIR." C Calcifer

Bu arada sineklerin tanrisi kitabina basliycam. Su gibi akar umarim

Bence en güzel yaşlar . Hayatı daha çok anlayarak hissederek , ayaklarım yere basarak, özümü anlayarak geçirdiğimiz yıllar gibi hissediyorum. 30 yaşındayım. Yaşınızı sevin
Bende 29 um ama 20 nin baslarinda gibi hissediyorum kendimidedigin gibi 30 lu yaslar insanin kendini daha cok bildigi anladigi kavradigi yaslar. Her animizin kiymetini bilelim

Kızlar, ben geldim. Üzerimdeki ölü toprağı atarak, bahar beni kendime getirdi. Nerede kalmıştık, hadi okumaya devam canım hatunlarımÇok özlemişim çok...
Hosgeldinmart ayi iyi gelsin sana insallah

Kızlar, ben geldim. Üzerimdeki ölü toprağı atarak, bahar beni kendime getirdi. Nerede kalmıştık, hadi okumaya devam canım hatunlarımÇok özlemişim çok...
Akşama sohbet muhabbet var. Hoş geldin canım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…