Biraz gecikmeli de olsa geleceğim06.03.2021 - Cumartesi Saat 21.00 Uçurtma Avcısı
Bu akşam 21.00 ayarlayalım saatleri
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
Tamam06.03.2021 - Cumartesi Saat 21.00 Uçurtma Avcısı
Bu akşam 21.00 ayarlayalım saatleri
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
32Sen kaç yaşındasın
Ohoooo ha 27 ha 30 32 genç fazlasıyla pek bır fark yok canım32hic alisamasim 30lu yaslara
Aynen öyle yaptık valla. Çok kalabalık her yerGüzel uyumuşsun ohh
Alıp hemen kaçın eve hemenn
Gel sarılalım canım ben de hiç alışamadım32hic alisamasim 30lu yaslara
Amaaan insan hissettigi yastadirGel sarılalım canım ben de hiç alışamadımAsla da 30 larda hissetmiyorum:))
EvetttAmaaan insan hissettigi yastadir
Onu karistirma simdi, ona girersek ben ölmüşüm haberim yokEvetttGerçi ben ruhen bazen 70 hissediyorum ama olsun
Bence en güzel yaşlar . Hayatı daha çok anlayarak hissederek , ayaklarım yere basarak, özümü anlayarak geçirdiğimiz yıllar gibi hissediyorum. 30 yaşındayım. Yaşınızı sevin32hic alisamasim 30lu yaslara
Bu arada sineklerin tanrisi kitabina basliycam. Su gibi akar umarimStefan zweig ACIMAK kitabi bitti
332 sayfa olan kitap beni biraz yordu acikcasi bitirmek icin cok cabaladim ama başardım
Kitabi konu olarak begendim.Her Stefan Zweig kitabında olduğu gibi bu da yine duyguların muhteşem anlatımını hissettiğimiz bir kitap.
Bu kitapta anlatılan duygu ise acıma duygusu.
Kitaptan alinti "INSANIN VICDANI HATIRLADIĞI MUDDETCE ,HICBIR HATA UNUTULMUS DEGILDIR." C Calcifer
Bende 29 um ama 20 nin baslarinda gibi hissediyorum kendimiBence en güzel yaşlar . Hayatı daha çok anlayarak hissederek , ayaklarım yere basarak, özümü anlayarak geçirdiğimiz yıllar gibi hissediyorum. 30 yaşındayım. Yaşınızı sevin
HosgeldinKızlar, ben geldim. Üzerimdeki ölü toprağı atarak, bahar beni kendime getirdi. Nerede kalmıştık, hadi okumaya devam canım hatunlarımÇok özlemişim çok...
Biz okuduk onu. Seveceğini düşünüyorumBu arada sineklerin tanrisi kitabina basliycam. Su gibi akar umarim
Akşama sohbet muhabbet var. Hoş geldin canım benimKızlar, ben geldim. Üzerimdeki ölü toprağı atarak, bahar beni kendime getirdi. Nerede kalmıştık, hadi okumaya devam canım hatunlarımÇok özlemişim çok...
Ben öleyim o zamanBende 29 um ama 20 nin baslarinda gibi hissediyorum kendimidedigin gibi 30 lu yaslar insanin kendini daha cok bildigi anladigi kavradigi yaslar. Her animizin kiymetini bilelim
Teşekkür ederim canım, hepimize güzellikler getirsinHosgeldinmart ayi iyi gelsin sana insallah
Akşama sohbet muhabbet var. Hoş geldin canım benim
Canımın içi, çok sağ ol. Her birinizin desteğini çok hissettim. Can hatunlarAkşama sohbet muhabbet var. Hoş geldin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?