- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Gelince sorarız artıkBencedeama anlamadım
Daha 4 kişi olduk biraz beklemeyelim miGeliyorum siz başlayın
Ben okuyalı 7-8 sene olmuştur çok net olayları hatırlamıyorum parça parça aklımda. Bende çok ağlamıştım ve okuduğuma pişman olmuştum hasana olanlardan sonra.Ben basliyayim kitabı genelde gozyaslari içinde okudum .hasan ın cocukken başına gelen , babasını bilmeden büyümek zorunda olması ,sonra ölümü oof off beni çok etkiledi kitabı kapatıp hıçkıra hıçkıra ağladım hasan öldüğünde.
Sonra sohrab ah sohrab
En acı hikaye hasan di ah ah sonrada oğluBen okuyalı 7-8 sene olmuştur çok net olayları hatırlamıyorum parça parça aklımda. Bende çok ağlamıştım ve okuduğuma pişman olmuştum hasana olanlardan sonra.
Aah ölecek diye nasıl korktumHasan, Sohrabçok ağladım çok hele sohrabın intihar girişimi ne kadar kimsesiz ne kadar güvensiz Allah hiç bir çocuğa yaşatmasın yüreğim dağlandı resmen
Ben babasına söylese daha farklı olacağını düşünmüştüm belki onu da götürürlerdi. O da bilemedi aslında anlayamadı belkideEmir hakkında ne düşünüyorsunuz peki o da bir çocuktu aslında o zaman ama
Emir ne yapabilirdi ki. Belki çocuk aklından dolayı yaptığında haklı buldu kendini kendince. Ama büyüdükçe göz yumduğu durumun içinde vicdanı hiç rahat bırakmadı onuEmir hakkında ne düşünüyorsunuz peki o da bir çocuktu aslında o zaman ama
Evet çocuk aklı ile kendince kararlar verip ,ona göre hareket etti.Emir ne yapabilirdi ki. Belki çocuk aklından dolayı yaptığında haklı buldu kendini kendince. Ama büyüdükçe göz yumduğu durumun içinde vicdanı hiç rahat bırakmadı onu
O da bir çocuktu belki anlatsaydı hikaye böyle hüzünlü olmayabilirdiEmir hakkında ne düşünüyorsunuz peki o da bir çocuktu aslında o zaman ama
Aynen onunki belki kıskançlıktı belki çocuk aklı. Gördüğünü o anda idrak bile edememiş bile olabilir. Yine de sohrab için elinden geleni yaptı. Bir nevi Hasan a borcunu ödedi. O gün onu kurtaramadı ama yeğenine kol kanat gerdiEvet çocuk aklı ile kendince kararlar verip ,ona göre hareket etti.
Ama sonradan güzel mucadele etti sohrab için
Çok güzel geldi hemde ne güzel bir bağ oldu aralarında,sohrab Emir ile karısına da yoldaş olduAynen onunki belki kıskançlıktı belki çocuk aklı. Gördüğünü o anda idrak bile edememiş bile olabilir. Yine de sohrab için elinden geleni yaptı. Bir nevi Hasan a borcunu ödedi. O gün onu kurtaramadı ama yeğenine kol kanat gerdi
Uçurtma uçurduklarında da duygulandımÇok güzel geldi hemde ne güzel bir bağ oldu aralarında,sohrab Emir ile karısına da yoldaş oldu
Evet çok anlamlı idi ,ne olursa olsun senin için o uçurtmayı getircem dediUçurtma uçurduklarında da duygulandım
Bak onu hiç hatırlamıyorumBaba nin arkadaşı da ne kadar güzel insandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?