Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben basliyayim kitabı genelde gozyaslari içinde okudum .hasan ın cocukken başına gelen , babasını bilmeden büyümek zorunda olması ,sonra ölümü oof off beni çok etkiledi kitabı kapatıp hıçkıra hıçkıra ağladım hasan öldüğünde.
Sonra sohrab ah sohrab

Ben okuyalı 7-8 sene olmuştur çok net olayları hatırlamıyorum parça parça aklımda. Bende çok ağlamıştım ve okuduğuma pişman olmuştum hasana olanlardan sonra.

Emir hakkında ne düşünüyorsunuz peki o da bir çocuktu aslında o zaman ama
Emir ne yapabilirdi ki. Belki çocuk aklından dolayı yaptığında haklı buldu kendini kendince. Ama büyüdükçe göz yumduğu durumun içinde vicdanı hiç rahat bırakmadı onu

Emir ne yapabilirdi ki. Belki çocuk aklından dolayı yaptığında haklı buldu kendini kendince. Ama büyüdükçe göz yumduğu durumun içinde vicdanı hiç rahat bırakmadı onu
Evet çocuk aklı ile kendince kararlar verip ,ona göre hareket etti.
Ama sonradan güzel mucadele etti sohrab için

Evet çocuk aklı ile kendince kararlar verip ,ona göre hareket etti.
Ama sonradan güzel mucadele etti sohrab için
Aynen onunki belki kıskançlıktı belki çocuk aklı. Gördüğünü o anda idrak bile edememiş bile olabilir. Yine de sohrab için elinden geleni yaptı. Bir nevi Hasan a borcunu ödedi. O gün onu kurtaramadı ama yeğenine kol kanat gerdi

Çok güzel geldi hemde ne güzel bir bağ oldu aralarında,sohrab Emir ile karısına da yoldaş oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…