Okunması zor bir yazarö ben ön yargı ile yaklaştım ama mecbur okudum. İyiki de okumuşum.Virginia Woolf'u universitedeki derslerden az cok animsiyorum ama daha sonrasinda hicbir kitabini okumadim. Kendi adima buyuk eksiklik
Benim wirginianın okudugum ilk kitabı kendine ait bir odaHaydi bakalım ben yerimi alayım şurada yazarın hiçbir kitabını okumadım daha(Kendine Ait Bir Oda var elimde sadece)
Nasıl da düştük! Yanlış kurallar yüzünden, Ve Doğa'daki değil de Eğitim'deki budalalar nedeni, Engellenmiş, aklımızın her türlü gelişmesi, Kafasız olmamız isteniyor, tasarlanan bu, Ve birimiz sıyrılırsa ötekilerin arasından, Daha canlı bir hayal gücü ile; bastırılır hırsımız Öyle güçlüdür ki karşı çıkanlar bize, Korkumuzu bastıramaz umutlarımız.İsterseniz kütüphanelerinizi kilitleyin ama zihnimin özgürlüğünü kilitleyebileceğiniz hiçbir kapı, kilit, sürgü yoktur
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
D dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
Öğüt veriyor anlatıyor. Sadece çocuk doğurmak ve ev işi yapmaktan ibaret değildir diyor.Benim wirginianın okudugum ilk kitabı kendine ait bir odadilini pek anlamadım yazarın ama tarzı boyle konusur gibi yazmak sanırım kendı kafasından gecenleri
Yani basta kimdir bu yazar vs diye bıraz internette arastırırım gezerken sitenın birinde intihar mektubunu okumustum o bana cok değişik hisler yasatmıstı dedim okumalıyım bu yazarı ama okurken pek o zamanki gibi hisli olamadım malesef gerci o intihar mektubu adı üstündede olsun daha farklı beklerdım nerden geldik sımdı bu konuya dediğim cok sey oldu sanırım uzun bı sure baska kıtabını okuyamamOkunması zor bir yazarö ben ön yargı ile yaklaştım ama mecbur okudum. İyiki de okumuşum.
Evet biraz karamsar bir tarzi vardi sanirim.Okunması zor bir yazarö ben ön yargı ile yaklaştım ama mecbur okudum. İyiki de okumuşum.
Buralarda hep kendım aklıma geldi bu dogru ama genel olarak hop dıye gıremeıdm kitabın içine ben nedenseÖğüt veriyor anlatıyor. Sadece çocuk doğurmak ve ev işi yapmaktan ibaret değildir diyor.
İsterseniz kütüphanelerinizi kilitleyin ama zihnimin özgürlüğünü kilitleyebileceğiniz hiçbir kapı, kilit, sürgü yoktur
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
D dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
Benıde encok uzen bukadar degerdız hıssettıren su olmustu kıtapta mesela, hanı demiş ya çok guzel bir soz yada yazı kadın tarafından yazılmışsa anonim oluyormus ne kadar acı orada bıle gogsunu gere gere bılmem kım hanım yazmıs denemıyor gızleme geregı duyuluyor ıyıkıde gerıde kalmıs o zamanlarİstemeden evlendirilmişlerdi kadınlar, bir odaya tıkılıp bir tek şeyle meşgul olmaya zorlamışlardı, bu durumda bir oyun yazarı
onları nasıl eksiksiz, ilginç ya da gerçeğe uygun şekilde
anlatabilirdi ki? Tek olası tercüman aşk olabilirdi
Ya erkek adıyla yayımlanıyormuş kitaplar ya da yazar olan koca sevgili kendi yazmış gibi çıkarıp kitabı balını kaymağını yiyormuşBenıde encok uzen bukadar degerdız hıssettıren su olmustu kıtapta mesela, hanı demiş ya çok guzel bir soz yada yazı kadın tarafından yazılmışsa anonim oluyormus ne kadar acı orada bıle gogsunu gere gere bılmem kım hanım yazmıs denemıyor gızleme geregı duyuluyor ıyıkıde gerıde kalmıs o zamanlar
Cok üzücü işte emek hırsızlıgı resmen kadınım adı yokYa erkek adıyla yayımlanıyormuş kitaplar ya da yazar olan koca sevgili kendi yazmış gibi çıkarıp kitabı balını kaymağını yiyormuş
Aaa ne acayip şey...ne güzel valla böyle hayatYa erkek adıyla yayımlanıyormuş kitaplar ya da yazar olan koca sevgili kendi yazmış gibi çıkarıp kitabı balını kaymağını yiyormuş
MalesefAaa ne acayip şey...ne güzel valla böyle hayat
Hangi dönem buCok üzücü işte emek hırsızlıgı resmen kadınım adı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?