- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
İlerlemeyi geç geri gidiyorlarTam onu dıyecektım yıl olmus 2021 ama hala bazı zihniyetler gram ilerlememiş
Wifii yi kestim kendi internetimi açtım yine aynı başka sayfalarda böyle olmuyor
Bakım vs bsy oluyordur muhtemelen, gecicidir. BekliyciiizVar evet yenileyip duruyorum
Aslında tam tersi olması gerekmez mi. Yaşadıklarından ders alıp kimseye yaşatmaması lazım değil mi.Kk ya üye olduğumdan beri her gün istisnasız 2-3 tane kv, elti, görümce ile ilgili konu açılıyor. En büyük baskıyı psikolojik şiddeti yakınımızdaki insanlardan görüyoruz demek ki. Bir kadın kendi yaşadığı olumsuzlukları başka kadına yaşatmaya çalışıyor. Çok çok acı
Kk’nın uygulaması tekrar yürürlüğe mi girdiiii?Ben uygulamada biraz sorun yasiyorum suan, sizde de var mi takılma?
İlk dönemlerde bile hatuna değer verilen bir milletiz oysa ki. Devlet idaresinde dahi kadının yerinin olması, o dönemin şartlarına göre muntazam bişeyİlerlemeyi geç geri gidiyorlar
Nassiiii, kalkmis miydi kiiiKk’nın uygulaması tekrar yürürlüğe mi girdiiii?
ne cahilim
Aynen. Her kes kendisinin farklı olduğunu düşünüyor, kendisinin başına gelmeyeceğini düşünüyor geri çekiliyor. Ama hayat öyle değil maalesef. Ne zaman ki başkasını da düşünmeği öğreneceğiz belki o zaman bir şeyler değişmeye başlar. Akıllı, ekonomik özgülüğü olan kadınlardan korkuyor çoğu erkek o yüzden de geri çekmeye çalışıyorlar. Kadınlar da kıskançlıktan. Bakalım bizi geçtik belki torunlarımızın devrinde düzelir, bir umutBu kitap yazılalı 100 yıl geçmiş ama baktığımız zaman değişen bir şey yok. Yine kadın ikinci planda. Sadece erkek baskısı değil birde kadın baskısına maruz kalıyoruz.destek olması gereken hemcinslerimiz hayatımıza köstek oluyorlar. 2021 de kadın bir milletvekili istanbul sözleşmesinin bize uygun olmadığını söyleyip gerekirse sözleşmeden çıkarılabileceğini söylüyorsa vay bizim halimize
Aslında tam tersi olması gerekmez mi. Yaşadıklarından ders alıp kimseye yaşatmaması lazım değil mi.
Kesinlikle. İnsanlar tatmin olmaya çalışıyorlar resmen. Kendi kızlarına yapılsa hiç hoşlanmayacakları şeyler bunlarAslında tam tersi olması gerekmez mi. Yaşadıklarından ders alıp kimseye yaşatmaması lazım değil mi.
Bence kadınlar bazı duyguları bastıra bastıra yaşadıklarında malesef saglıklı dusuncede kalamıyor dolayısıyla ben çektim oda çeksin düsturunda ilerleyıp yasadıklarını aynen yada fazlasıyla karsı tarafa yasatıyor. Zaten saglıklı dusunme yetısı kendıyle kalsaydı yasadıklarından yola cıkarak bunları yapmazdıAslında tam tersi olması gerekmez mi. Yaşadıklarından ders alıp kimseye yaşatmaması lazım değil mi.
Olması gereken zaten o değil mi.Çağ atlıyoruz ama zihniyet olarak gerileşiyoruz maalesefİlk dönemlerde bile hatuna değer verilen bir milletiz oysa ki. Devlet idaresinde dahi kadının yerinin olması, o dönemin şartlarına göre muntazam bişey
Bugun haberlerde spiker kadınların büyük paralar kazandıkça bunu eğitime,çocuklara, doğaya, hayvanlara harcadığını dünyayı iyileştirmeye çalıştığını söyledi. Kadınların çağının gelmesi lazım çok mu ütopik bilmiyorum ama çok şeyi değiştiririz.Aynen. Her kes kendisinin farklı olduğunu düşünüyor, kendisinin başına gelmeyeceğini düşünüyor geri çekiliyor. Ama hayat öyle değil maalesef. Ne zaman ki başkasını da düşünmeği öğreneceğiz belki o zaman bir şeyler değişmeye başlar. Akıllı, ekonomik özgülüğü olan kadınlardan korkuyor çoğu erkek o yüzden de geri çekmeye çalışıyorlar. Kadınlar da kıskançlıktan. Bakalım bizi geçtik belki torunlarımızın devrinde düzelir, bir umut
İngiliz Edebiyatına ekstra ilgim var üye olurken aklıma o gelmiştiBizimStevya nın eski nicki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?