güzel ot biçiyordu amaAdam ot biçmek dışında neye hazırdı
Ben Mart sonuna kadar ancak bıtırırım onu
Bal mısın şeker mi yaa teşekkür ederimmOrikommm bende seni gördüm ya günüm daha aydın oldu
BitirdimSadece resimlere baksak anlarız zaten fghkjhfg
iyi bari. ben başlarda da sıkılmadım zaten ama burada konuşulunca bir korkmadım değil.
Günaydın canım.
Evet bitirdim ben hafta sonu çok güzel aktı zaten sende bitirirsin hemen.
Senden umutluyum biraz, sen de sevmemişsin. gidip bildirim topiğin de Anna okurlara bakayım. Belki ordan biri çıkar
Ayy o neydi öyleBebeğe bakıp buruşuk diye, aciz diye bebekten iğrenmişti
Adamı da evden kovdu yabaşlarda sever gibiydim de okudukça ıı ıh
Ayy o neydi öyle
Kiti mi doğum yapıyor Levin mi insan şaşırır. Bir de doğum konusundaki bilgisizliği
Safları sıklaştırınTeo ya kaptıramayız
kimin eli kimin cebinde misaliBitirdim
Ruslarim enteresan kim kime aşık olduğu belli olmayan ilişkileri yine gözler onundeydu
Pavel ağabeyinin mutluluğu için bazarovla yaptığı duello sadakatini gösteriyordu cidden.
Bazarov da ne tuhaf bı adamdı ölmesi sanki yaşamasından daha anlamlı geldi hiçbsy anlamadım çünkü fikirlerinden asiceydi
Dediğin gibi aktı gitti Anna olayından sora
Evet öyle bı sanı vardı ama bazarov öyle dusunuyordu gerçekten yokmuş öyle birşeySafları sıklaştırın
kimin eli kimin cebinde misali
aa ben Pavel in Feniçkaya aşık olduğunu düşünmüştüm, hatta bir yerde Bazarov da böyle düşünüyor, hatta PAvel bu yüzden terk etti orayı bence. Elbet abisinin etkisi de vardır zaten Bazarov u sevmiyordu.
Rusları okudukça anlıyorum ki bu melankoli hali genetik onlarda, belki dönem şartlarındandır bilemiyorum ama.
En ufak bir duygu durumunda, dünyanın en acınası olayı onların başına gelmiş gibi davranıyorlar. Bazarov da ölürken yaşadı bunu hemen bir vasiyetler kadını çağırtmalar falanSanırsın 40 yıllık sevdalılar
Yine mi annaEvet öyle bı sanı vardı ama bazarov öyle dusunuyordu gerçekten yokmuş öyle birşey
Nikolayin ilk karısının ölümünden sora sahib çıkmış kardeşine koruma gudusune girmiş kitabin sonunda öyle anlaşılıyor.
Birde bazarov annayı sevmişti sanırım ama gitti fenickaya sardı ben Annan'ın da sevdiğini düşündüm ama
İlk defa tanıdıkları da bı kadında gunlerce kalmakta bana çok saçma geldi ya bunlar ne rahat insanlar
Ordaki Anna da bı tuhaftı aynen yine bı Anna vakası ayran gönüllü gururlu tuhaf bı tıpYine mi anna
Annaların kanında var demek kiOrdaki Anna da bı tuhaftı aynen yine bı Anna vakası ayran gönüllü gururlu tuhaf bı tıp
Ruslarda yaşam değişik anladikki..Annaların kanında var demek ki
ya kalma olayına kesinlikle katılıyorum kitabı okurken aklım en çok buna takıldı, hele bazarov arkadaşının arkadaşanın arkadaşıydı annaEvet öyle bı sanı vardı ama bazarov öyle dusunuyordu gerçekten yokmuş öyle birşey
Nikolayin ilk karısının ölümünden sora sahib çıkmış kardeşine koruma gudusune girmiş kitabin sonunda öyle anlaşılıyor.
Birde bazarov annayı sevmişti sanırım ama gitti fenickaya sardı ben Annan'ın da sevdiğini düşündüm ama
İlk defa tanıdıkları da bı kadında gunlerce kalmakta bana çok saçma geldi ya bunlar ne rahat insanlar
Macera arıyor bunlar yahu çok geçici hevesler var. Zaten bazarov manyağın tekiya kalma olayına kesinlikle katılıyorum kitabı okurken aklım en çok buna takıldı, hele bazarov arkadaşının arkadaşanın arkadaşıydı annakadının evine kapak attı resmen bir de durmadan içki istiyor
Bazarov un feniçka ya sarmasını hiç anlamadım zaten aniden nasıl başka birine aşık olur insan.
pes edeceğüm galiba
Evet onlara bende şaşırdım o kadar iyi arkadaş nasıl bir daha görüşmediler.Macera arıyor bunlar yahu çok geçici hevesler var. Zaten bazarov manyağın teki
Ama kitabın sonunda kalmasıyla ilgili söylediği yazı da Bazarov da açıkladı herşeyi
Yabancı yerde kalması ile başlıyordu tam aklımda değil sozleri. O da kabul ediyor bunu çünkü karşılık bulamadı Arkadiy Katya mutlu sona kavuştu bı işte.. bide aklıma ne takıldı niye bukadar iyi arkadaşlıkta ayrilinmiş olunsa da bile ölüm anına gelmedi Arkadiy.
Gerçek dostluktan ziyade düşünceler boşa çıktı ikisinin arasında aynı düşünmüyorlar di bence.
Yanlız çok spoilermi oldu bu yazılar ne
TamamdırErtesi gün de yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?