Evet onlara bende şaşırdım o kadar iyi arkadaş nasıl bir daha görüşmediler.
gerçi bazarov bu konuda çok sertti bir daha görüşmeyeceğiz falan dedi, babasına birine haber göndereceğiz deyince ben arkadiyi çağıracak sanmıştım. İlişkileri çookkk karmaşık
biraz spoiler oldu herhalde
Senin sınav ne zamanNeyse bitti buda yeni kitab arayasina gireyim akşam ben
Nisan nin başında az kaldı canimSenin sınav ne zaman
Her yer AnnaYine mi anna
Sevilcek tarafi mi vardi
Bonusun tarzı böyleÇok mu belli oldu ittirdiğim :)
Kuzum yazdım ya dün geceCezadan kurtulmanın tek yolu kitabı yorumlaman olabilir mesela
kaçırmışım yaKuzum yazdım ya dün geceDaha da üzerine konuşasım vardı ama olamadı
Bonusun tarzı böylegünaydın kizlaaar
C Capanin Gururu Teyommerhaba herkese. topiği yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. Ben de Anna Karenina okuyorum. ikinci cildin ortasındayım. Levin şimdi ilkeli bir adam gibi duruyor ama duyguları çok değişken. Bir yanıyla yazarın katı ahlakçılığını almış sanırım. Sosyeteden uzak ve sakin yaşamı ile en yakın hissettiğim karakter Levin ve Kity. sonlara doğru fikrim değişir sanırım yazılanları okuyunca anladım :)
aranıza katılmaktan mutluyum :)
Hoş geldiniz. Anna bizim Şubat ayı ortak okumamızdı. Madem siz de okuyorsunuz yorumlarınızla bize katılırsınız. Okuduğumuz kitaplar üzerinde bir tarih belirleyip konuşuyoruzmerhaba herkese. topiği yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. Ben de Anna Karenina okuyorum. ikinci cildin ortasındayım. Levin şimdi ilkeli bir adam gibi duruyor ama duyguları çok değişken. Bir yanıyla yazarın katı ahlakçılığını almış sanırım. Sosyeteden uzak ve sakin yaşamı ile en yakın hissettiğim karakter Levin ve Kity. sonlara doğru fikrim değişir sanırım yazılanları okuyunca anladım :)
Şu an hislerime tercüman oldun
Hoş geldiniz.çok iyi zamana denk gelmiş okuduğunuz kitap bizde geçen ay bitirdikmerhaba herkese. topiği yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. Ben de Anna Karenina okuyorum. ikinci cildin ortasındayım. Levin şimdi ilkeli bir adam gibi duruyor ama duyguları çok değişken. Bir yanıyla yazarın katı ahlakçılığını almış sanırım. Sosyeteden uzak ve sakin yaşamı ile en yakın hissettiğim karakter Levin ve Kity. sonlara doğru fikrim değişir sanırım yazılanları okuyunca anladım :)
Çok sevinecek. Allah'tan başka bir şey istese olacakmışŞu an hislerime tercüman oldun
unutmadın mı yaaa
hoş geldin arkadaşım. Levin iyidir hoştur değil mimerhaba herkese. topiği yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. Ben de Anna Karenina okuyorum. ikinci cildin ortasındayım. Levin şimdi ilkeli bir adam gibi duruyor ama duyguları çok değişken. Bir yanıyla yazarın katı ahlakçılığını almış sanırım. Sosyeteden uzak ve sakin yaşamı ile en yakın hissettiğim karakter Levin ve Kity. sonlara doğru fikrim değişir sanırım yazılanları okuyunca anladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?