Levin'i seven unutulur mu hiçunutmadın mı yaaa
C Capanin Gururu Teyom un sahte hesap açıp Levin i övdüğünü düşünseneÇok sevinecek. Allah'tan başka bir şey istese olacakmış
merhaba hoş geldinizmerhaba herkese. topiği yeni keşfettim ve çok mutlu oldum. Ben de Anna Karenina okuyorum. ikinci cildin ortasındayım. Levin şimdi ilkeli bir adam gibi duruyor ama duyguları çok değişken. Bir yanıyla yazarın katı ahlakçılığını almış sanırım. Sosyeteden uzak ve sakin yaşamı ile en yakın hissettiğim karakter Levin ve Kity. sonlara doğru fikrim değişir sanırım yazılanları okuyunca anladım :)
aranıza katılmaktan mutluyum :)
Levin sevenler derneği +1hoş geldin arkadaşım. Levin iyidir hoştur değil miyalnız kaldım da destekçi arıyorum
ay ben bunu niye düşünemedim ki
Yakında yeni konu açabilir tüm sitedeki levincileri bir araya toplamak içinmerhaba hoş geldinizZamanlama harika
Levin sevenler derneği +1
İnanırım karşılama komitesi gibi baksanaYakında yeni konu açabilir tüm sitedeki levincileri bir araya toplamak için
Bilmiyor ki biz kitabı okumayanları bile yanımıza çektikİnanırım karşılama komitesi gibi baksana
Öte yandan avlarını izliyor kitabı bitirseler hemen yanlarına çekecek
Banlanmak yasakbence deMehfam sevmiştir. Kız aklımı çelmeyin, ban yerim sizin yüzünüzden.
fake olarak gelenler oluyor ya, hepsi benzer konular. 9 mart konulu bütün konular da levin olurYakında yeni konu açabilir tüm sitedeki levincileri bir araya toplamak için
Bdv ye aç bu konuları tamam mıfake olarak gelenler oluyor ya, hepsi benzer konular. 9 mart konulu bütün konular da levin olur
yok tüp bebeğe açacağımBdv ye aç bu konuları tamam mı
yok tüp bebeğe açacağım
çok güzelmiş :) bu ayın kitabı ne? çok güzel bir etkinlik :)Hoş geldiniz. Anna bizim Şubat ayı ortak okumamızdı. Madem siz de okuyorsunuz yorumlarınızla bize katılırsınız. Okuduğumuz kitaplar üzerinde bir tarih belirleyip konuşuyoruz
değil mi ? bizimle baş edemezsin teo cuğumBilmiyor ki biz kitabı okumayanları bile yanımıza çektik
garanti banyok tüp bebeğe açacağım
C Capanin Gururu Teyom da atlayarak okumuştu sankiZaten bir C Capanin Gururu Teyom bir de kitabı bitirmeyenler seviyor Levin'i
Günün en bomba tespiti
yok kuzu ben atlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?