Şu an Livaneli'nin Serenad'ını okuyorum biraz geç kalınmış bir kitap benim için. Bitti bitecek sonra buluruz bir şeyler okuyacak elbetGel gel su biraz soğuk ama girince alışıyorsun
hoş geldin
Onu lisedeyken okumuştum 4 cildini birden tekrar okumasam olmaz mi
YouTube, ya da sitelerden. Hangisinden bulsam ))Sen nerden dinliyorsun
Ben araya başka bir kitap almayı düşünüyorumGideyim de Demir ökçe okuyayım
İyi akşamlarHayırlı akşamlar
Sayfa kaç canım ?Ben araya başka bir kitap almayı düşünüyorum
Başlamadım ki dahaİyi akşamlar
Sayfa kaç canım ?
Şaşırdım bende sevmedin sandımBaşlamadım ki daha
Evet canım bitti sonradan sardı. Şimdi zevkli bişeye başlayım sonra demir ökçeye başlarımŞaşırdım bende sevmedin sandım
Senin kırmızı belan vardı dimi onu bitirdin.
O zaman kısa bir şeyler al Demir ökçe öncesi
BencedeEvet canım bitti sonradan sardı. Şimdi zevkli bişeye başlayım sonra demir ökçeye başlarım
Geçen Ferzan Özpetek’in kitabını atmıştım ya şeker portakalına başlayınca kalmıştı onu okumayı düşünüyorumBencedevar mı aklında bir kitap ?
Keyifli okumalar şimdidenGeçen Ferzan Özpetek’in kitabını atmıştım ya şeker portakalına başlayınca kalmıştı onu okumayı düşünüyorum
Sağol kuzumKeyifli okumalar şimdiden
Sesli kitap çok iyi ya. Böyle sarma sararken, örgü yaparken ya da yürüyüş zamanı boşuna geçmiyor. Öneririm )
Ben storytell kullandım bir dönem , seslendirmeleri falan da oldukça kaliteli üstelik sürekli yeni güncel kitaplar da ekleniyo. Zaten sesli kitap dinlerken kesinlikle not almak lazım yoksa uçup gidiyo.Benim dikkatim dağılıyor anlamıyorum. Belki sakin kafayla bir kaç kere dinlesem severim de şu anlık sarmadı
Levin hakkında ne düşünüyorsunŞu an Livaneli'nin Serenad'ını okuyorum biraz geç kalınmış bir kitap benim için. Bitti bitecek sonra buluruz bir şeyler okuyacak elbet
Onu lisedeyken okumuştum 4 cildini birden tekrar okumasam olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?