- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Meydan seninBen de fırsatçılık yapıyorum azıcık ne olmuş
Gel gel su biraz soğuk ama girince alışıyorsun
Onu okudum geçen sene ama bu sene Savaş ve Barış ı okuma planım varSen biraz Anna Karenina mı okusan tatlım çok güzel bir kitap
Bize gunah degil miydiHahaha o zaman kimse gelemez gruba kitap okumaktan soğacaklar
Evet, evet, çok sıkıcıydı LevinOoo hele Levin'e hayran kalacaksınJasminla
Canim senin sesli kitaba mi ihtiyacin varEvet, evet, çok sıkıcıydı Levinbu arada bir sorum var, sesli kitaplar da sayılıyor mu?
9 günde 5 kitap bitirmiş. Birde sesliler sayılıyor mu diyorCanim senin sesli kitaba mi ihtiyacin var
Kral kaybederse bi de camdaki kızın seslisini buldum YouTube’da. Deneyen var mı nasıl.9 günde 5 kitap bitirmiş. Birde sesliler sayılıyor mu diyor
İhh sayılmazEvet, evet, çok sıkıcıydı Levinbu arada bir sorum var, sesli kitaplar da sayılıyor mu?
Ben Storytel in ücretsiz denemesini indirmiştim 1 aylık güzel kitaplar vardı şimdi nasıl bilmiyorum ama ben başka biri okurken dikkatimi veremediğim için satın almadım. YouTube dan bazen radyo tiyatrosu dinliyorum zevkli oluyor.Kral kaybederse bi de camdaki kızın seslisini buldum YouTube’da. Deneyen var mı nasıl.
Ya da bu tarz sesli önereceğiniz siteler vs var mı kızlar
İnceledim şimdi 14 günlük deneme süresi varmış. Güzel bi uygulama denicem bakalımBen Storytel in ücretsiz denemesini indirmiştim 1 aylık güzel kitaplar vardı şimdi nasıl bilmiyorum ama ben başka biri okurken dikkatimi veremediğim için satın almadım. YouTube dan bazen radyo tiyatrosu dinliyorum zevkli oluyor.
Benim dikkatim dağılıyor anlamıyorum. Belki sakin kafayla bir kaç kere dinlesem severim de şu anlık sarmadıSesli kitap çok iyi ya. Böyle sarma sararken, örgü yaparken ya da yürüyüş zamanı boşuna geçmiyor. Öneririm )
14 gün müymüş 1 ay diye aklımda kalmışİnceledim şimdi 14 günlük deneme süresi varmış. Güzel bi uygulama denicem bakalım
Ben de bazı kitaplarda dikkatimi verememiştim. Kitabın konusu ve seslendiren kişi çok önemli. Tabi monoton anlatan biri olursa uyku getirir sadece.Benim dikkatim dağılıyor anlamıyorum. Belki sakin kafayla bir kaç kere dinlesem severim de şu anlık sarmadı
Sen nerden dinliyorsunBen de bazı kitaplarda dikkatimi verememiştim. Kitabın konusu ve seslendiren kişi çok önemli. Tabi monoton anlatan biri olursa uyku getirir sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?