EveeeettttBaş harfi J mi
Zaten okumayacaktım,öyle gömdün ki ucundan da okumam artıkLevin aslında kader kurbanıydı diye başlar cümleye
Şu tipi nasıl sever insan yaa.
Orta okulda ben de öyle hissediyordum. Sanırım zorunlu olduğu için öyle hissettimbilmem en son ortaokulda bir kaç kitabını okumuştum ama hatırlamıyorum bilesadece hissiyat
Senden çok pis şüpheleniyorumfjhkd ya topu topu 2 kitap okudum dahaYanlış adres kardişşşiimmm asıl hedef şu an kitap okuyor
Ahmet Ümit ben de severim çoğu kitabı da vardır bendeEpey akıcı,zaten ben polisiye çok seviyorum.Patasana yı okumuştum Ahmet Ümit in daha önce.
John Verdon ve Tess Gerritsenin çoğu kitabını okudum.Polisiyeben
Ben hiç hatırlamıyorum biliyor musun? Türk yazarları okumak istiyorum yavaş yavaş. Peyami Safa, Yaşar kemal, Sait Faik Abasıyanık gibiSinekli Bakkalı okumuştum, çok güzeldi
Olabilir klasik öğrenci kafasıOrta okulda ben de öyle hissediyordum. Sanırım zorunlu olduğu için öyle hissettim
kaçırmıyor
Sen söyler misin kaç kitap okudun ?
Kısaltılmış metinden okuyabilirsin aslındaZaten okumayacaktım,öyle gömdün ki ucundan da okumam artık
TutunamayanlarSenden çok pis şüpheleniyorumyarım yarım okuyup bir kerede tamamlayıp çok kitap okumuş olabilirsin
Ben mi gizli gizli okuyorummmm, Allah kuru iftiradan korusunSenden çok pis şüpheleniyorumyarım yarım okuyup bir kerede tamamlayıp çok kitap okumuş olabilirsin
Aaaa üstüme iyilik sağlıkTutunamayanlar
1 tane okudum, 3 de yarımOlabilir klasik öğrenci kafası
kaçırmıyor
Sen söyler misin kaç kitap okudun ?
yok canımmmm biz hiç ah eder miyiz? Aksine destekliyoruz çok okuyan arkadaşlarıKızlar gündüz küçük yazılılar akşam büyük yazılı kitapları okuyorumelimde büyük yazılı Stefan zweig vardı.
1-Mürebbiye
2-Görünmeyen koleksiyon
3-Ay ışığı sokağı
4-Virata ya da ölümsüz bir kardeşin gözleri
Şimdilik bu kadar . Sonra gizli gizli okuyosun olmasın . Son bir haftadır oğlumun uykusu düzelmişti ama yeniden bozulmaya başladı. Sizin ahiniz falan mı var bendd
Guruptaki arkadaşların iyi niyetinden hiç ama hiç asla hiç yani şüphem yok ama görme yetenegim zayıflayınca işteyok canımmmm biz hiç ah eder miyiz? Aksine destekliyoruz çok okuyan arkadaşları
Ohhh ne güzel1 tane okudum, 3 de yarımhepsinden azar azar okuyorum. Ben bir yandan tezimi yazıyorum. Bir sürü makale de okuyorum, o yüzden kitap sayısı çok olmuyor canım
yok canımmmm biz hiç ah eder miyiz? Aksine destekliyoruz çok okuyan arkadaşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?