İşte bak doktor uykunun filmini izledim. Orta seker. Kitabını merak ettim şimdiOkumaya karar verirsen Medyum ile başlamanı öneririm harikadırDevam kitabı da Doktor Uyku:)
Adamın hayal dünyası efsane yaKing Kraldır :) çok severim kendisini
kesinlikle.ben en az 10 bin adım atıyorum günlük, yoksa oooo dünya kitap okurdumÖrgüye ya da koşuya göndererek
Tepki'yi okudunuz mu:) Bi türlü okuyamadım ben sürekli erteledim şimdi de kitabım kayıpKing Kraldır :) çok severim kendisini
uygun okuyabilirsinİçimdeki müzik okumayı düşünüyorum sizler içinde uygunsa (gizli okumaya ithafen)
Gerçekten. Desek ki evden bakkala ekmek almaya gitmeni yaz öyle bir kitap çıkarır ki. Anlatımı efsane, insan elinden bırakamıyor. Ben genel olarak sonlandırmalarını beğenmiyorum, kitap çok güzel geliyor ama öyle bir son yapıyor ki içime sinmiyor ama gene de çok güzel, okunması zevkli. Ben de Sadist kitabını önereyim en sevdiklerimden. Filmi de var izlediniz belki ben izlemedim. Yeşil yol da çok güzel hem kitap hem filmAdamın hayal dünyası efsane ya
Filmi izlemedim:)İşte bak doktor uykunun filmini izledim. Orta seker. Kitabını merak ettim şimdi
Onu ben de okumadım daha ama geçenlerde liste yaptım. Tüm kitaplarını okumayı planlıyorum. 96 kitap çıktı galibaTepki'yi okudunuz mu:) Bi türlü okuyamadım ben sürekli erteledim şimdi de kitabım kayıp
Hayır çok mantıklıFilmi izlemedim:)
Tv sektöründen geçinip ekranlardan nefret etmek nankörlükten sayılır mı
Maşallah sayıyı bilmiyordum ama fabrika gibi işlemiş arkadaşOnu ben de okumadım daha ama geçenlerde liste yaptım. Tüm kitaplarını okumayı planlıyorum. 96 kitap çıktı galiba
Asla terk etme beniAl işte seni sevmem için bir sebep daha
Filmlerini baz alırsam bence iyidirAdamın kalın kalın seri seri kitapları var yakapakları falan çok dikkatimi çekiyor. Ama korku romanları işte..
Evet öyleymiş. Tolstoy demek ki o yüzden bu karakterin üzerine düştü bu kadarBence yazarın kendi kişiliğinden izler tasıyor. Surekli düşünen, iki arada bir derede kalmış bir karakter.
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller hepinize ❤
Hayırlı Kandiller çiçeğimHayırlı kandiller hepinize ❤
Düzeldin mi sen?Hayırlı kandiller canım
Hayırlı Kandiller çiçeğim
Susuz kalmış zaten. Biraz sudan zarar gelmezYapma lan çok duygusalım zaten sularım çiçeğini burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?