Düzelmiş ki şener şen gibi gözlükçüye gidiyor doğruDüzeldin mi sen?
Hep güzel güzel şeyler göreceğin bişi seçAsla terk etme beniben gidiyom a dostlar gözlük aliveecem yine birbiriyle aynı olan modellerin arasında kalıp dükkanı ben kapatcam
Susuz kalmış zaten. Biraz sudan zarar gelmez
Çok şükür düzeldimDüzeldin mi sen?
Çok şükür düzeldimsende düzeldin mi biraz..
Levin'den mi bahsediyoruzEvet öyleymiş. Tolstoy demek ki o yüzden bu karakterin üzerine düştü bu kadar
Camdaki kız cok akıcı hemencecik bitirirsin bende bu aksam madalyonun iç yüzüne baslayacagımDemir Ökçe ile birlikte Camdaki Kız'ı okumaya karar verdim
Anladım.. Durum ciddi. Ama unutmayalım ki bu deve çok donanımlı. Bir kere çekiyor sonra hörgücunde bir dünya su taşıyor. Ne çöller ne sıcaklar görüyor. Öyle güçlü bir deveDeveye sormuşlar niye boynun eğri? Skolyoz demiş.
Ben anladım seniNe cvp yazıcam şimdi buna ben oh mayn calci
Bitttttiiiiiiirrrr çünkü konuşalım biraz daha Levin le uğraşalımLevin'den mi bahsediyoruz
Her mesaj kitabı bitir diye bana bağırıyor
Madalyonun İçi ne başladım ben uygulamadan bitiremedim biliyor musun? uygulamadan okuyamıyorum benCamdaki kız cok akıcı hemencecik bitirirsin bende bu aksam madalyonun iç yüzüne baslayacagım
Bende bazı kıtapları okuyamadım uygulamadan ya oluyor sanırım oyle arada calcimMadalyonun İçi ne başladım ben uygulamadan bitiremedim biliyor musun? uygulamadan okuyamıyorum ben
C Capanin Gururu Teyom sana bi yer ve saat söyler sen gidip onu orda beklersinGünaydın )) ben daha yeni uyanıyorum ya ama böyle komşu olsak gerçekten çıkardık ha yalnız yürüyüşü hiç sevmem, eşim birazcık tenbel
O beni beklemeli olmasın da
Taksim saat kulesinin orda saat 12'de
Ne kadar güzelsin bonus
Lafı olmaz ama lamayı daha çok severim puhlamasından.
Senden çok pis şüpheleniyorumyarım yarım okuyup bir kerede tamamlayıp çok kitap okumuş olabilirsin
Ben 3 tane kitabını okudum. O, Göz ve Esaretin Bedeli’nin de içinde olduğu öykü kitabı.Stephen king okuyan var mı hiç merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?