Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bakamıyorum tam elime alıyorum benim kızım telefon krizine giriyor. Bu durum çok yorucu olmaya başladı. Telefonu eşimle köşe bucak saklıyoruz. Akşam 40 sayfa Ölüm Bir Vramış Bir Yokmuştan okudum. 20 sayfada İyi hissetmekten okudum. İyi hissetmek sonları sıkıyor. Antidepresanları anlatıyor. Antidepresan kullanımlarını içeriklerini faydalarını zararlarını başka bir ilaçla etkileşimlerini vs. Çok aklımda kalmıyor ama bırakmakta istemiyorum. Az kaldı zaten. Kitap sohbetlerine de katılamıyorum. Bi okuyayım dedim akşam ama okuyamadım. Çok msj birikmiş. Haliyle okusam kitap okuyamazdım.

Senden çok pis şüpheleniyorum yarım yarım okuyup bir kerede tamamlayıp çok kitap okumuş olabilirsin

Stephen king okuyan var mı hiç merak ettim
Ben 3 tane kitabını okudum. O, Göz ve Esaretin Bedeli’nin de içinde olduğu öykü kitabı.
kitaplarını çok sevmiştim. O’nun filmi kitaba göre çok zayıf geldi bana, Esaretin Bedeli zaten malum olumsuz bir şey diyemem ona ki defalarca izlemişimdir
Göz’ün de filmini izledim okuduktan sonra ama okurken aldığım keyifi vermedi. Diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum, yıllarca korku türünde yazıyor diye önyargılı davranıp hiç okumaya yeltenmemiştim. Esaretin Bedeli ve Yeşil Yol filmlerinin onun kitaplarından uyarlandığını öğrenince okumaya başladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…