Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir nobet cikisindan herkese gunaydin kizlar ben bugun istanbula ailemin yanina gidiyorum. 25 ine kdr buralarda olamiycam. Firsat bulursam yazdıklarınızi okumaya caliscam. Hepinize bool keyifli okumalar diliyorum
Günaydın canım sağ Salim git dön inşallah dün fena kar yağdı inşallah uçakla gidiyorsundur
Git git ben burda karları sularım gözyaşlarımla
Günaydın delikanlı

Merak ettiriyordu Karamazov. Gece bile okumuştum merakımdan
Günaydın kızlar
Karamazov, Anna'dan sürükleyiciydi zaten yanlış anlaşılmak istemem ama o merak ettiren kısımları son 600 sayfa falandı oraları meraktan 4 günde falan okudum ama ilk 400 sayfasını 1 haftada

Bu arada kitabımda da 141. sayfaya geldim bir yoğunluk durumum olmazsa bugün biter, Yu Hua'nın Yaşamak kitabına başlarım yarın da. :)

Gunaydin herkese
Insanliga yapabilecegim cok buyuk bir iyilik buldum. Anna Karenine okumak isteyen insanlari vazgecirmek. Omrumun 1,5 ayini aldi resmen. Hayatimda ilk kez(ders kitabi haric) bir kitap okurken uyuyakaldim. Allah belanı versin Levin. Inan artik birseye, filozoflar senin kadar düşünmemiştir be

C Capanin Gururu Teyom

Ay Calci ya bende ona basliyaymdiye düşünüyordum .
Evet yoksa martı sadece Demir Ökçe ile kapaticam
tamam o zaman iki kitabi beraber okuyalım seninle Camdaki Kız'daki ikinci vaka Kırmızı Oda'da işlenmişti onu farkettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…