Ben bilmiyorum bu kadının olayını, anlatın n’olurKadın hapse gitti, korona hepimizi eve tıktı. O kadının parmağı var kesin
Müge anlıda çıkıyordu geçen yıl canım. Sonra birini öldürdükleri ortaya çıktı hapse girdi.Ben bilmiyorum bu kadının olayını, anlatın n’olur
Bunu anlatana kadar Monte Cristo Kontu'nu okurumBen bilmiyorum bu kadının olayını, anlatın n’olur
Günaydın canım sağ Salim git dön inşallah dün fena kar yağdı inşallah uçakla gidiyorsundurBir nobet cikisindan herkese gunaydinkizlar ben bugun istanbula ailemin yanina gidiyorum. 25 ine kdr buralarda olamiycam. Firsat bulursam yazdıklarınızi okumaya caliscam. Hepinize bool keyifli okumalar diliyorum
Günaydın delikanlı@_Reyyan
H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
@Seridina
pomegranate_
@Nosking
Bu kitabı merak ettiğim doğrudurBunu anlatana kadar Monte Cristo Kont'nu okurum
Karamazovun ustune tanimam ama yaaaKaramazov Kardeşler'i okurken anna dan daha kolay okumuştum. Beni sıkmamıştı ama Levin gerçekten çok sıkıcı
Bu kitabı merak ettiğim doğrudur
Merak ettiriyordu Karamazov. Gece bile okumuştum merakımdanKaramazovun ustune tanimam ama yaaa
Günaydın kızlarMerak ettiriyordu Karamazov. Gece bile okumuştum merakımdan
Aynı zamanda saglam da bir icerige sahip. Cok çok başarılıMerak ettiriyordu Karamazov. Gece bile okumuştum merakımdan
Yalnız değilmişimBen bilmiyorum bu kadının olayını, anlatın n’olur
Bu kadın mı cinayet işlemiş
Ay Calci ya bende ona basliyaymdiye düşünüyordumBen onunla birlikte camdaki Kız'ı da okuyorum böylece daha rahat okudum. Tek okuma bence de
Günaydın. Güzel günler her kese :)@_Reyyan
H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
@Seridina
pomegranate_
@Nosking
yok abisi ile kocası, o da saklamalarına yardımcı olmuş. Temele gömüp üzerine ev yapmışlardı galiba. Kadın aslında evden giden kızını aramaya gelmişti. sonra olaylar değiştiBu kadın mı cinayet işlemiş
C Capanin Gururu TeyomGunaydin herkese
Insanliga yapabilecegim cok buyuk bir iyilik buldum. Anna Karenine okumak isteyen insanlari vazgecirmek. Omrumun 1,5 ayini aldi resmen. Hayatimda ilk kez(ders kitabi haric) bir kitap okurken uyuyakaldim. Allah belanı versin Levin. Inan artik birseye, filozoflar senin kadar düşünmemiştir be
tamam o zaman iki kitabi beraber okuyalım seninleAy Calci ya bende ona basliyaymdiye düşünüyordum.
Evet yoksa martı sadece Demir Ökçe ile kapaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?